Wissam Ben Yedder Galatasaray ile anlaştı mı? Wissam Ben Yedder kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Wissam Ben Yedder Galatasaray ile anlaştı mı? Wissam Ben Yedder kimdir?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Monaco'da başarılı performans gösteren Wissam Ben Yedder'in Galatasaray'a transfer olacağı yönünde iddialar yer almakta. Futbolseverler konuya ilişkin Ben Yedder Galatasaray'a transfer oldu mu? Ben Yedder Galatasaray ile anlaştı mı? gibi soruları araştırıyor. İşte detaylar...

Sezon başında Süper Lig'in iki dev kulübü Beşiktaş ve Galatasaray'ın Monaco'nun yıldız ismi Wissam Ben Yedder ile ilgilendiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddiaların üzerinden çok geçmeden ara transfer döneminde şampiyonluk yolunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Wissam Ben Yedder ile anlaştığı iddia edildi. Peki, Wissam Ben Yedder Galatasaray ile anlaştı mı? Wissam Ben Yedder Galatasaray'a transfer oldu mu?

WİSSAM BEN YEDDER GALATASARAY İLE ANLAŞTI MI?

Bugün sabah saatlerinden itibaren hem Fransız basınında hemde Türk basınında Galatasaray'ın Wissam Ben Yedder ile anlaştığı iddia edildi ancak Wissam Ben Yedder'in Galatasaray ile görüştüğüne dair henüz resmi bir açıklama bulunmamaktadır. 

Wissam Ben Yedder Galatasaray ile anlaştı mı? Wissam Ben Yedder kimdir?

WİSSAM BEN YEDDER KİMDİR?

Wissam Ben Yedder, 12 Ağustos 1990 yılında dünyaya gelmiştir. 33 yaşındaki Ben Yedder Tunus kökenli Fransız millî futbolcudur. Forvet pozisyonunda görev almakta olan 1,70 boyundaki yıldız oyuncu Ligue 1 takımlarından AS Monaco'da forma giymektedir. Ben Yedder bu sezon 17 kez Monaco forması giyen Wissam Ben Yedder 9 gol atmıştır. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...