Yenişemediler! Hatayspor - Medipol Başakşehir maçında 6 gol var kazanan yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yenişemediler! Hatayspor - Medipol Başakşehir maçında 6 gol var kazanan yok

SPOR Haberleri

Hatayspor ile Medipol Başakşehir, 6 gollü matça 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olarak karşı karşıya getiren maçta Bertuğ Yıldırım'la öne geçen Hatayspor 65'te 2-1 geriye düştü. 75 ve 81'de El Kaabi ve Ze Luis'in golleri Hatayspor'u bir kez daha öne geçirdi. 90+1'de attığı golle tabelayı belirleyen Serdar Gürler yenilgiyi önleyen isim oldu.

Süper Lig'in 13.  haftasında Hatayspor ile Medipol Başakşehir 3-3 berabere kaldı. Hatayspor 11 puana yükselirken, Başakşehir puanını 24 yapsa da zirvenin 5 puan gerisinde kaldı ve 2. sırada averajla Galatasaray'ın önünde yer aldı.

HATAYSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR (3-3) ÖZET İZLE

Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Suat Arslanboğa, Mehmet Kısal, Murat Ergin Gözütok

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Vranjes, Burak Öksüz, Adekugbe, Onur Ergün, Aabid , Ribeiro (Dk. 63 Boudjemaa), Kaan Kanak (Dk. 63 Lobjanidze), El-Kaabi, Bertuğ Özgür Yıldırım (Dk. 34 Ze Luis)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner (Dk. 46 Junior), Leo Duarte, Ahmed Touba (Dk. 46 Traore), Hasan Ali Kaldırım, Ndayishimiye, Deniz Türüç (Dk. 84 Szysz), Aleksic, Berkay Özcan, Mounir Chouıar (Dk. 72 Serdar Gürler), Okaka (Dk. 72 Keny)

Gol: Dk.12 Bertuğ Özgür Yıldırım Dk.75 El-Kaabi Dk.81 Ze Luis (Atakaş Hatayspor), Dk. 60 Traore, Dk. 65 Aleksic, Dk. 90+1 Serdar Gürler (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 42 Ndayishimiye Dk. 45+3 Aleksic Dk. 56 Mounir Chouıar (Medipol Başakşehir) Dk. 74 Vranjes Dk. 80 Adekugbe Dk. 90 Boudjemaa (Atakaş Hatayspor)

Yenişemediler! Hatayspor - Medipol Başakşehir maçında 6 gol var kazanan yok

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...