Yıldız futbolcuyu yalan makinesine bağladılar! 30 milyon euroluk ceza kapıda

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yıldız futbolcuyu yalan makinesine bağladılar! 30 milyon euroluk ceza kapıda
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Chelsea'nin 70 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Mykhailo Mudryk, 'yasaklı madde kullanmadığını kanıtlamak için' yalan dedektörüne girdi.

İngiltere Premier League ekibi Chelsea'nin 2022-2023 sezonu devre arasında Shakhtar Donetsk'e 70 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı yıldız isim Mykhailo Mudryk'in başı belada.

NTV Spor'un aktardığına göre; İngiltere Futbol Federasyonu (FA), yıldız oyuncunun yasaklı madde kullandığını tespit etmişti. Yıldız futbolcunun b testinin de pozitif çıkması, onu 4 yıl futboldan uzaklaştırabilir.

"YALAN MAKİNESİ TESTİNDEN GEÇTİ"

Shakhtar Donetsk CEO'su Sergei Palkin, konuyla ilgili Givemesport'a konuştu. Palkin, "Mudryk ne olduğunu anlamıyor. Konu hakkında hiçbir fikri yok. Avukatları onun için bir yalan makinesi testi ayarladı ve bu testten geçti. Bu da onun suçu kasti bir şekilde işlemediğine dair deliller arasında yerini alacak. Avukatları, bu konuda çalışıyor" dedi.

30 MİLYON EUROLUK GELİRDEN MAHRUM KALACAK

Mudryk suçlu bulunursa Ukrayna ekibi, Chelsea ile yaptığı sözleşmeye koydurduğu 30 milyon euroluk ek gelirden mahrum kalacak.

Chelsea'de 73 maça çıkan Mudryk 10 gol atarken 11 asist yaptı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...