Youssoufa Moukoko'nın gerçek yaşı ortaya çıktı! Borussia Dortmund'u şok eden belge

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Youssoufa Moukoko'nın gerçek yaşı ortaya çıktı! Borussia Dortmund'u şok eden belge

SPOR Haberleri

Youssoufa Moukoko'nun gerçek yaşı kaç? Borussia Dortmund'un "18 yaşındaki" forvetinin aslında 4 yaş büyük olduğu yani 22 yaşında olduğu ortaya çıktı. Alman basını Kamerun kökenli futbolcunun doğum tarihiyle ilgili bir belge yayınladı. Borussia Dortmund cephesinden konuyla ilgili henüz bir yalanlama ya da açıklama gelmedi.

Borussia Dortmund'un henüz 16 yaşındayken şöhreti yakalayan yıldız adayı Youssoufa Moukoko'nun gerçek yaşının 18 değil 22 olduğu ortaya çıktı! Almanya'nın Bild gazetesi, Kamerun kökenli futbolcunun doğum tarihiyle ilgili bir belge yayınladı.

BİLD DOĞUM BELGESİ YAYINLADI

Resmi bilgilere göre Kasım 2004 doğumlu görünen Moukoko, altyapısından yetiştiği Borussia Dortmund'da 2 sezon önce oynamaya başlamıştı. Henüz 16 yaşındayken Bundesliga'da gol atan ve Nuri Şahin'in "en genç gol atan futbolcu" rekorunu kıran Moukoko, meğer 4 yaş büyükmüş!

Bild'in Youssoufa Moukoko haberi Almanya'da tartışma başlattı. Borussia Dortmund cephesinden konuyla ilgili henüz bir yalanlama ya da açıklama gelmedi.

Bu sezon Bundesliga'da 18 maçta 6 gol, 4 asistle oynayan Moukoko'nun güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

Youssoufa Moukoko'nın gerçek yaşı ortaya çıktı! Borussia Dortmund'u şok eden belge

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...