Son Dakika Galatasaray haberi: Yunus Akgün kariyerini Avrupa'da sürdürme kararı aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray haberi: Yunus Akgün kariyerini Avrupa'da sürdürme kararı aldı

SPOR Haberleri

Fransa'nın Nantes kulübü Mostafa Mohamed'in ardından Galatasaray'dan ikinci transferini Yunus Akgün'le yapmak istiyor. 23 yaşındaki futbolcu kariyerini Avrupa'da sürdürme kararı aldı. Yunus Akgün'ün 7-8 milyon euro civarında bir rakamla Nantes'a transfer olması bekleniyor.

Galatasaray'da geçen sezon beklentilerin altında kalan ve bu sezon da yedek kulübesinin yolu görünen Yunus Akgün, kariyerini Avrupa'da sürdürme kararı aldı.

TRT Spor'un haberine göre; Fransa ve İtalya'dan teklifler alan 23 yaşındaki futbolcu, Nantes'a çok yakın. Ligue 1 ekibi geçen sezon kiraladığı Mostafa Mohamed için bu yaz Galatasaray'a 5. 5 milyon euro ödeyerek tapusunu almıştı. 

GALATASARAY'A TRANSFER GELİRİ

Geçen sezon Süper Lig'de 25 maçta 1 gol, 4 asistlik skor katkısı sağlayan Yunus Akgün, bir önceki sezon Adana Demirspor'da asist ve gol sayısında çift haneleri görmüştü.

Aynı performansını altyapısından yetiştiği Galatasaray'da sürdüremeyen milli futbolcu, Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Galatasaray'ın Yunus Akgün'ün satışından en az 7 milyon euro gelir elde etmesi bekleniyor.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1689323561649938436

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...