Yusuf Demir'in muhabirle diyaloğu gündem oldu Galatasaray'ın yeni transferi sözleriyle güldürdü

Düzenleyen:
Yusuf Demir'in muhabirle diyaloğu gündem oldu Galatasaray'ın yeni transferi sözleriyle güldürdü

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Rapid Wien'den transfer ettiği Türk asıllı Avusturyalı genç futbolcu Yusuf Demir'in havalimanında muhabirle girdiği diyalog dikkat çekti. 19 yaşındaki futbolcu, muhabirin İngilizce olarak yönelttiği "Transferinle ilgili neler hissediyorsun?" sorusuna "Türkçe biliyorum neden İngilizce soruyorsun" cevabı verdi.

Transfer bombalarını peş peşe patlatarak rakiplerine korku salan Galatasaray, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 19 yaşındaki hücum oyuncusunu  kadrosuna kattı. Transfer 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında gerçekleşti. Büyük kulüplerin gözdesi olan Yusuf Demir'in transferinde birçok kulüple yarışan sarı-kırmızılılar, 10 milyon Euro isteyen Avusturya ekibiyle yaptığı sıkı pazarlık sonucunda ücreti 6 milyon Euro'ya kadar indirdi ve Rapid Wien ile el sıkıştı.

YUSUF DEMİR İSTANBUL'A GELDİ

19 yaşındaki genç oyuncu, sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzalamak üzere dün gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

MUHABİRİN SORUSUNA VERDİĞİ CEVAP GÜNDEM OLDU

Havalimanında bir muhabirin kendisine İngilizce olarak yönelttiği "Transferinle ilgili neler hissediyorsun?" sorusuna önce hiçbir yanıt vermeyen Yusuf Demir daha sonra sessizliğini bozarak "Türkçe biliyorum neden İngilizce soruyorsun" dedi. Demir'in muhabirle yaşadığı o ilginç diyaloğun görüntüleri sosyal medyada büyük ses getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...