Zeki Çelik AS Roma'ya doğru... Jose Mourinho ısrarını sürdürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Zeki Çelik AS Roma'ya doğru... Jose Mourinho ısrarını sürdürüyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

AS Roma, milli sağ bek Zeki Çelik için 2. kez Lille kulübünün kapısını çaldı. İlk teklifi reddedilen İtalyanlar teklifini revize ederken Jose Mourinho'nun sağ bekteki ilk tercihinin Zeki Çelik olduğu belirtiliyor.

AS Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Zeki Çelik ısrarı sürüyor... Geçtiğimiz günlerle milli sağ bek için Lille kulübüne resmi teklifini ileten İtalyan temsilcisi, daha güçlü bir teklifle yeniden kapıyı çaldı. Fabrizio Romano'ya göre; Mourinho bu yaz Mile Svilar ve Nemanja Matic'in ardından 3. transferini gerçekleştirmeye çok yakın.

SAĞ BEK SORUNUNU ÇÖZECEK HAMLE

Serie A ekibinin başına geçen sezon geçen Portekizli fenomen teknik direktör Mourinho, sezon boyunca sağ bek problemi yaşadı. Devre arasında Arsenal'den kiralanan Ainsley Maitland-Niles'ın bonservisini almaktan vazgeçen AS Roma, Zeki Çelik'e yöneldi.

Jose Mourinho'lu Serie A devi geçen sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyon olmuştu. Lille ile 2020-21 sezonunda Fransa Ligue 1 şampiyonluğu yaşayan Zeki Çelik ise geçen sezon 40 maçta süre alırken 3 gol ve 3 asistle oynadı.

MATİC'İ MOURİNHO KAPTI

Son 5 sezondur Manchester United'da top koşturan Sırp orta saha Nemanja Matic transferi dün açıklanmıştı. Roma'ya 2 yıllık imza atan 33 yaşındaki yıldız daha önce Chelsea, Portekiz'in Benfica ve Hollanda’nın Vitesse takımlarında da forma giymişti.

 

Zeki Çelik AS Roma'ya doğru... Jose Mourinho ısrarını sürdürüyor

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...