Çok satan Renault Clio modelinde kaçırılmayacak kampanya! Clio sahibi olmak artık daha kolay

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çok satan Renault Clio modelinde kaçırılmayacak kampanya! Clio sahibi olmak artık daha kolay

T-Otomobil Haberleri

Türkiye otomobil piyasasında kendi sınıfında en çok satan modellerden Renault Clio için kaçırılmayacak bir fırsat gündeme geldi. Otomotiv devi Renault, 2023 model Clio satışında 50 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0.99 faizli kredi fırsatını başlattı...

Yepyeni bir otomobil satın almak isteyenler, firmaların güncel taşıt kampanyalarını yakından takip ediyor. Türkiye otomobil sektöründe adından sık sık söz ettiren Renault nisan ayına özel taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. Buna göre 2023 model Clio satın alımında geçerli 50 bin TL limitli taşıt kredisi fırsatı başladı.

Bütçesine en uygun koşullarda yepyeni bir Renault Clio sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Türkiye’de B sınıfı hatchback segmentinde en çok satan otomobillerden biri olan Renault Clio için cazip taşıt kredisi kampanyası başladı. Sadece nisan ayında geçerli bu kampanya, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm Renault yetkili satış bayilerinde kullanılabilecek.

Çok satan Renault Clio modelinde kaçırılmayacak kampanya! Clio sahibi olmak artık daha kolay

TGRT'nin haberine göre, Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir liste paylaşan araç üretici firma Renault, başta en çok tercih edilen modelleri arasında bulunan Clio ve Taliant olmak üzere tüm araç modellerinde fiyat değişikliğine gitmiş olduğunu bildirdi. Firma, nisan ayı araç satış fiyatlarını kamuoyu ile paylaştı.

RENAULT NİSAN 2023 ARAÇ SATIŞ FİYATLARI

Renault tarafından yayınlanmış olan 2023 yılı nisan ayı araç satış fiyatları listesinde yer alan güncel fiyatlar şu şekilde:

  • Clio Joy 1.0 Sce 65 beygir: 520.000 TL
  • Clio Touch 1.0 TCe 90 beygir: 559.000 TL
  • Clio Icon 1.0 TCe X- Tronic 90 beygir: 709.900 TL
  • Taliant Joy 1.0 Sce 65 beygir: 509.900 TL
  • Taliant 1.0 Turbo X- Tronic 90 beygir: 666.900 TL
  • Zoe Intense 80 kW Z.E. 50: 902.900 TL

RENAULT CLİO’DA NİSAN AYI FIRSATI

Fransız otomobil devi Renault resmi internet sitesi üzerinden cazip taşıt kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu. Bu kampanyaya göre sınırlı sayıdaki 2023 model Renault Clio Joy 1.0 SCe 65 bg otomobil modelinde geçerli indirimli fiyat ve taşıt kredisi sunulacak.

RENAULT FİNANS 0.99 FAİZLİ KREDİ FIRSATI

Renault Finans2tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan finansal kampanya tüm 2023 model Clio’larda perakende satın alımda bireysel müşteriler için geçerli olacak. Kampanya kapsamında 50 bin TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı uygulanacak.

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Clio müşterileri, aylık sadece 4 bin 509 TL ödeme yaparak Renault Finans taşıt kredisini kullanabiliyor. Ancak araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılıyor.

Kaynak: TGRT HABER

Derleyen: Türkiye Gazetesi

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...