Honda'dan Türkiye şartlarına özel üretim

Düzenleyen:
Honda'dan Türkiye şartlarına özel üretim

T-Otomobil Haberleri

Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura; “AR-GE ekibimiz en uygun özellik ve donanım şartı ile Yeni Accord’u sadece Türkiye şartlarına göre optimize etti. Biz de büyük bir güvenle Türkiye pazarına sunuyoruz” dedi.

ALİ ÇELİK

Japon üretici Honda, sedan ürün gamını genişletme hedefini yeni Accord ile tamamladı. Yeni Accord, Executive ve Executive+ donanım seçenekleriyle 16 Ekim 2021 tarihinde Türkiye’de satışa sunulacak. Böylelikle 2021 yılında 30 bin adetlik hedef ile kendi satış rekorunu kırmaya hazırlanan Honda Türkiye, Civic’ten sonra Honda’nın en uzun ömürlü modeli olan Accord ile D segmentine güçlü bir geri dönüş yapmış olacak. 

Düzenlenen basın lansmanında genişleyen ürün gamı ile büyüme adımları attıklarını belirten Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, “Bu noktadan yola çıkarak satış ağımızı, iş süreçlerimizi ve tüm iletişim kanallarımızı geliştiriyoruz. Birincil amacımız ise tabii ki Honda dünyasında daha mutlu müşteriler görebilmek. Çalışmalarımızı yaparken değişen müşteri tercihlerini, rakipleri, çevresel ihtiyaçları, pazar dinamikleri ve bir çok parametreyi gözden geçirdik ve tüm bu çalışmalar ışığında Accord’un yeniden Türkiye’de olması gerektiğine karar verdik. En uygun özellik ve donanımlardaki Accord’u üretmek için ise Ar-Ge ekibi sadece Türkiye şartlarına göre bir model oluşturdu. Biz de bugün bu modeli büyük bir güvenle Türkiye pazarına sunuyoruz” dedi.

"BİZİM İÇİN İDDİALI BİR YIL OLACAK"

Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer ise yeni yapılanma planlarından bahsederek; “Hem yeni başlangıçlar hem de rekorlarla bizim için iddialı bir yıl olacak” dedi. Yeni genel müdürlük binasında Honda Türkiye’nin Satış & Pazarlama, Satış Sonrası Hizmetler, Honda Akademi, Motosiklet Gelişim Merkezi ve Lojistik birimleri ile hizmet vereceğini belirten Kılıçer, yeni ürün gamı ile pazarda daha güçlü bir yere sahip olacaklarını dile getirdi. 

10’uncu nesli ile karşımıza çıkan Yeni Accord, markanın tasarım kimliğini dikkat çekici şekilde yansıtırken, gelişmiş sürüş dinamikleri, üstün malzeme kalitesi ve yakıt verimliliği konusundaki teknoloji ile adından söz ettiriyor. 540 bin TL’lik başlangıç fiyatına sahip araçta güvenlik konusunda günümüzün en üstün teknolojileri yer alıyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...