Renault Austral yeni C-SUV modeli ön siparişe çıkıyor

- Güncelleme:
Renault Austral yeni C-SUV modeli ön siparişe çıkıyor

T-Otomobil Haberleri

Markanın yeni tasarım diline sahip ve C SUV segmentindeki hakimiyetini güçlendirmasi planlanan Renault Austral, 1.190.000 TL fiyatla ön siparişe açılıyor.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - 24 Nisan 2023 tarihinde başlayacak Renault Austral ön sipariş kayıtları katılmak isteyenler, MAİS Yetkili Satıcıları ve Şubelerine ulaşarak 250.000 TL ön ödeme yapmak sureti ile siparişlerini tamamlayacak. Kayıt sürecini tamamlayan ilk 500 kişi yeni Austral’e haziran ayından itibaren sahip olacak. Mild hybrid 160 bg motor seçeneği ile Türkiye’de kullanıcılarla buluşacak olan yeni Austral, 20 farklı  gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 OpenR Link bilgi-eğlence sistemi, 16 cm geriye çekilebilen arka koltukları, yeni nesil Multi-Sense teknolojisi ve 4 farklı sürüş modu gibi sıra dışı detaylarıyla da dikkat çekiyor.

ÇİP KRİZİ AZALIYOR

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Başkanı Baran Çelik, gerçekleştirilen genel kurul toplantısında tedarik krizine iyimser bir sinyal vererek “Otomotivde çip krizinin etkilerinin giderek azaldığı ve küresel çapta pazarın canlandığı bir dönemden geçiyoruz. Otomotiv ihracatında önemli bir konumdayız, 2023’ü hedeflerimizin üstünde bir başarı ile tamalayacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...