Togg'dan önemli açıklama: Ön sipariş ve ilk teslimat tarihleri netleşti... Tam 20 bin adet

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Togg'dan önemli açıklama: Ön sipariş ve ilk teslimat tarihleri netleşti... Tam 20 bin adet

T-Otomobil Haberleri  / Anadolu Ajansı

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), ön sipariş ve teslimatlara ilişkin bir duyuru yaptı. 2023 yılında 20 bin adet akıllı cihazın üretileceği belirtilen açıklama metninde teslimatlar için ilk tarih de netleşti. Peki, Togg ön siparişi ne zaman başlayacak? Togg ne zaman piyasaya çıkacak? İşte bu soruların cevabı...

Togg, 5 Şubat’ta yoğun ilgiyle başlayan NFT açık artırmasını, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketleri nedeniyle 6 Şubat’ta durdurarak ileri bir tarihe ertelemişti. Başladığı günden 10 gün sonra tamamlanacağı akıllı kontrat ile blok zincirine işlenen NFT açık artırması, depremin maddi manevi yıkıcı etkilerinin derinden yaşandığı bu zaman diliminde, şartnamesinde de açıkça belirtildiği gibi, kendiliğinden sona ermiş oldu.

Açık artırmanın ileri bir tarihe ertelendiğinin duyurulmasından sonra bazı kullanıcılar Trumore dijital varlık cüzdanlarındaki AVAX’larını çektiler, bazıları ise cüzdanlarında tutmaya devam etti.

TOGG BU AY ÖN SİPARİŞE AÇILACAK

100. Yıl Özel Seri araçlara sipariş verme hakkı tanıyacak NFT açık artırmasının ertelenmesinin Togg planlarında değişikliğe neden olmadığı ifade edilen açıklamada, markanın mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacağı, siparişleri ve siparişlerin teslimat sıralamasının çekilişle belirleneceği ve mart ayı sonundan itibaren ilk akıllı cihazlarını kullanıcılarına teslim etmeye başlayacağı aktarıldı.

Ülke olarak içinde bulunulan böylesi zor bir dönemde ve felaketin hemen ertesinde yeni bir açık artırma yapmayı doğru bulmadığını duyuran Togg, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üretilen '100. Yıl Özel Seri' Togg akıllı cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkını sağlayan NFT açık artırmasını 2023 yılı içinde gerçekleştirecek ve ilgili serinin teslimatlarına 29 Ekim tarihinden itibaren başlayacak.

Ertelenen NFT açık artırmasına katılmak için hesabında AVAX olan kullanıcılar, 2023 yılı içinde koşulları değiştirilmeden yapılacak NFT açık artırmasına mevcut AVAX’larıyla katılıp, 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu’na sahip olma hakkını sürdürebileceklerdir. Dijital cüzdanlarında AVAX olan kullanıcılar söz konusu AVAX’larını cüzdanlarından çekebilecekleri gibi, dilerlerse cüzdanlarında tutmaya devam edip NFT açık artırmasına katılabilecekler.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
muhammed yasin coşur11 Eylül 2023 11:37

DURUP BAKSINLAR,BAKIP BAKIP ... DURSUNLAR

Sonraki Haber Yükleniyor...