Togg fabrikasında dikkat çeken değişim: Ek personel alındı, hedef 280'i yakalamak

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Togg fabrikasında dikkat çeken değişim: Ek personel alındı, hedef 280'i yakalamak

T-Otomobil Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yerli otomobil Togg'un üretiminde vites artırıldı. Gemlik'teki dev fabrikada çift vardiya düzeninde üretime geçildi. Günlük 160 araç üretimi yapan fabrikada Ekim itibarıyla günlük araç üretiminin 280'e çıkarılması hedefleniyor.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un Gemlik'teki dev fabrikasında çift vardiya dönemi başlıyor. Vites büyüten Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu, üretimi artırmak için ek personel alarak seri üretime geçiyor. Kuruluşundan bu yana tek vardiya olarak üretim yapan fabrikada seri üretime geçilmesiyle birlikte günlük 160 araç olan üretim sayısının Ekim ayı ile birlikte 280'e çıkarılmassı hedefleniyor.

Yerli pazardaki faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden Togg'un 2023 Temmuz sonrası fiyatları KDV artışı ile birlikte V1 RWD Standart Menzil - 1 milyon 227 bin 500 TL, V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 329 bin 500 TL, V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 563 bin 500 TL anahtar teslim fiyatları olarak belirlenmişti. Temmuz sonrası araçlarını teslim alanlar zamlı fiyatlardan ödemelerini gerçekleştiriyor.

Togg fabrikasında dikkat çeken değişim: Ek personel alındı, hedef 280'i yakalamak

YAZILIMA GÜNCELLEME GELİYOR

Türkiye'nin otomobili Togg'un işletim sistemi 2 aya kadar güncellenecek. Dünyadaki birçok otomobil markası gibi Android Automotive OS işletim sistemini kullanan Togg da yenilenen 14 versiyonla birlikte kendi işletim sistemini yenileyecek. Yenilenen işletim sistemi ile birlikte Togg sürücüleri YouTube uygulamasını araç park halindeyken kullanabilecek.

Bir diğer yenilik ise farklı navigasyon uygulamalarının da akıllı cihazda kullanılabilecek olması. Bu yeniliklerin yanı sıra akıllı cihaz yazılımda yapılan güncelleme ile şarj uygulamalarından araç içi elektronik sistemlerin birçoğuna kadar kullanıcılara yeni kolaylıklar da sağlayacak.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...