Togg teslimatta kendi rekorunu kırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Togg teslimatta kendi rekorunu kırdı

T-Otomobil Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Türkiye'nin otomobili Togg, kendi satış rekorunu kırdı. Eylül ayında teslimatı gerçekleşen, yani müşteriye ulaşan Togg sayısı belli oldu.

Türkiye'nin otomobili Togg, teslimat sayısını hızla artırıyor. Togg, Eylül ayında 2 bin 204 adet teslimat gerçekleştirildiğini duyurdu. Teslimatların başladığı Mayıs ayından bu yana ise toplamda 5 bin 604 adet T10X sahiplerine teslim edildi. 

Togg'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teslimatlarımız artarak devam ediyor. Sadece Eylül ayında 2.204, teslimata başladığımız Mayıs ayından bu yana ise toplam 5.604 adet T10X'i kullanıcılarımızla buluşturduk" ifadesine yer verildi.

İşte X platformundaki (Twitter) paylaşım:

https://twitter.com/Togg2022/status/1708769621048795621

'PAMUKKALE' RENKLİ TOGG'LAR YOLLARA ÇIKACAK 

Sadece birkaç gün önce İstanbul’a tırlarla gelen Togg’lar görüntülenmişti. Zeytinburnu’ndaki teslimat noktasına getirilen araçlar haberlere konu olmuştu.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un beyaz renkli T10X'lerinin üretim bantlarındaki sayısında da artış yaşandı. Beyaz renkli 'Pamukkale' modeli Zeytinburnu’ndaki teslimat alanında dikat çekti. Beyaz renkli Togg'ların da yakında yollarda görülmesi bekleniyor.

Togg T10X modelleri 6 farklı renk seçeneğiyle müşterilerin karşısına çıktı. 'Anadolu' modeli kırmızı, 'Oltu' modeli siyah, 'Kapadokya' modeli bej, 'Kula' modeli gri, 'Pamukkale' modeli beyaz ve 'Gemlik' modeli ise mavi renge sahip. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...