Togg yeni modelleri paylaştı, işte C-Sedan ve C-X Coupé

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Togg yeni modelleri paylaştı, işte C-Sedan ve C-X Coupé

T-Otomobil Haberleri

Yerli otomobil heyecanı tam gaz devam ederken heyecanlandıran paylaşımlar peş peşe geldi. C-SUV modeli banttan indirilirken Togg, devam eden C-Sedan ve C-X Coupé modellerini tanıttı.

60 yıllık yerli otomobil hayalinin gerçek olduğu günde heyecanlandıran paylaşımlar peş peşe geldi.  C-SUV modeli banttan indirilirken Togg, devam eden C-Sedan ve C-X Coupé modellerini tanıttı. TOGG'dan yapılan açıklamada, ''İlk akıllı cihazımız C-SUV’u banttan indirirken, sizi çalışmaları planlarımız doğrultusunda devam eden C-Sedan ve C-X Coupé ile tanıştıralım istedik.'' denildi. 

CROSS COUPE 2026'DA GELECEK

Gemlik fabrikasını açılışında söz alan Togg CEO'su Gürcan Karakaş;  C-SUV’un 2023’te yola çıkacağını, yukarıda gördüğünüz C-Sedan modelinin ise 2025 sonrasında geleceğini açıkladı. Karakaş ayrıca 2026 sonrası için C-X Coupé üzerinde çalışmaya başladıklarını da dile getirdi ve araç için ilk tasarımı paylaştı. Paylaşımda gelecekte yollara çıkarılacak başka modeller için de ilk sinyaller üstü kapalı olarak verildi.

Gürcan Karakaş, Togg'un yeni modelleriyle ilgili yaptığı açıklama ise şöyle;
“İlk defa üzerinde çalıştığımız, sedanı gösteriyoruz. Yeni nesil araçlar çerçevesinde tasarlanmış. Artık hatchback yapmaktan vazgeçtik.Hedef kitlemizin beğenisini kazanacak cros cupeler yapacağız. Yarından sonra bu yolculuk nereye gidecek? Mobiliti eko sisteminin bir sınırı yok. Bu sınırı biz çiziyoruz. Biz nereye götürürsek oraya gidecek. Biz teknolojik olarak altyapımızı o güçle kuruyoruz. Bizim hedefimiz yarından sonra bir merkezi bilgisayarla tüm akıllı cihaz üzerindeki ve bağlı olduğu cihazlarla bağlantısını sağlayacak merkez oluşturmak var. Herkes elektrikli araçlara geçiyor. Herkesin elinde olmayan bir şey var. Bugünün chip krizi, yarından sonra hücre krizine dönecek. Biz bir ortaklık oluşturduk. Sadece otomobil için değil yenilenebilir enerji için, 120 ülkeden sorumlu olacak ve geleceği çok açık çözümlerle ileri gideceğiz.Blok zinciri ve kesintisiz akıllı yaşam çözümleri üretiyoruz. Ödeme sistemleri ile ilgili dijitalleştirilmiş varlıkların transfer edildiği günümüzde, eko sistemler birbirleri ile konuşamıyorlar. Blok zinciri ile kesintisiz ve akıllı yaşam çözümleri üretiyoruz. İlk denemeleri yaptık. Yeni ligin geleceğini hep beraber iş ortaklarımızla geliştiriyoruz.”

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...