108 Megapiksel kameraya sahip: Honor X50 için sayılı günler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
108 Megapiksel kameraya sahip: Honor X50 için sayılı günler

TEKNOLOJİ Haberleri

Honor, uzun süredir yeni modeli X50 modeli için çalışıyordu. Teknoloji devi şirket, akıllı telefonunu 5 Temmuz'da tanıtacağı iddialarını Weibo'da onayladı.

Honor, 5 Temmuz'da "On Yılın Zirvesinde Olma" sloganıyla X50 modelini tanıtacak. Teknoloji şirketi tarafından açıklanmasa da akıllı telefonun teknik özellikleri tanıtım öncesinde ortaya çıktı.

HONOR X50 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Honor X50 gücünü 4 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisinden alacak. İşlemci, dört adet Cortex-A78 ve dört adet Cortex A-55 çekirdeklerine sahip.

108 Megapiksel kameraya sahip: Honor X50 için sayılı günler

Akıllı telefon; 6.78 inç büyüklüğünde, 2652 x 1200 piksel, Full HD çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olacak. Ekranda 8 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak.

Arka panelde ise Matrix özellikli 108 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel ikincil kamera yer alacak. 16 GB RAM ve 512 GB'a kadar depolama seçeneği olacak telefon, yazılım yönünden de MagicOS 7.0 ya da MagicOS 7.1 işletim sistemini çalıştıracak. Gelecek ay tanıtılacak cihazın fiyat etiketliyle ilgili ön bilgi mevcut değil.

Firma bu işletim sistemini Apple'ın işletim sistemi iOS ile rekabet etmek için geliştirdi. Honor, Weibo'da yaptığı paylaşımlarda X50 modeli için şu açıklamayı yaptı:

"Yeni zirvelere doğru on yıllık tırmanış. Honor X serisi Honor X50'nin on yıllık zirvesi, endüstride çığır açan bir dizi yeni kalite standardı getirdi ve kalitesi hızla yükseltmeye devam etti."

(Huawei Central)

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...