Amiral gemisi katili geliyor: Honor 90 Pro özellikleri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Amiral gemisi katili geliyor: Honor 90 Pro özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Honor, Honor 90 ve 90 Pro modellerini tanıtmak için hazırlanıyor. 3C Çin sertifikası alan cihazların bazı kilit teknik özellikleri ortaya çıktı. Honor 90 Pro teknik özellikler bakımından güçlü bir model olacak. Peki akıllı telefonla ilgili neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Kıdemli sızıntıcı DigitalChatStation, Reddit üzerinde yaptığı paylaşımda REP-AN00 ve REA-AN00 koduna sahip iki cihazın 3C sertifikasını paylaştı. DigitalChatStation, yaptığı paylaşımda sertifikanın Honor 90 ve Honor 90 Pro modellerine ait olduğunu belirtti.

HONOR 90 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Honor 90 ve Honor 90 Pro, gücünü 4 nanometre sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.36 GHz hızında Cortex-X3, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A710, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A715 ve üç adet 2.0 GHz hızında Cprtex-A510 çekirdeklerine sahip. Snapdragon 8 Gen 2, grafik birimi ihtiyacını da Adreno ile sağlıyor.

Akıllı telefonların her ikisinin de güçlü bir bataryayala gelmesi bekleniyor. Honor 90 Pro, 100W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Ek olarak da 66W kablosuz şarjı destekleyecek. Honor 90 modeli ise 66W şarj girişini ve 10W da kablosuz şarjı destekleyecek.

Amiral gemisi katili geliyor: Honor 90 Pro özellikleri belli oldu

1.5K+ çözünürlüklü ekrana sahip olacak Honor 90 Pro ek olarak 200Megapiksel Samsung HP3 ISOCELL ana arka kamerayla gelecek. Firma, kamerada bir de panda tasarımı benimseyecek. Diğer teknik özelliklerle ilgili herhangi bir ön bilgi mevcut değil.

Honor'un yeni serisinin fiyat etiketinin ne olacağı bilinmiyor. Tanıtım tarihinin ise bu ayın sonunda ya da gelecek ayın başında olması bekleniyor.

(HuaweiCentral)

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...