18 ayar altın kaplamalı iPhone 15 Pro modelleri tanıtıldı! Fiyatlar dudak uçuklatıyor

Düzenleyen: / Kaynak: GSMArena
- Güncelleme:
18 ayar altın kaplamalı iPhone 15 Pro modelleri tanıtıldı! Fiyatlar dudak uçuklatıyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / GSMArena

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Cavier isimli lüks ürünler üreten şirket de bugün yaptığı açıklamada iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin 18 ayar altın kaplamalı modellerini duyurdu. Altın kaplamalı iPhone 15 ve iPhone 15 Pro Max, fiyat etiketiyle dudak uçuklatıyor.

Apple, 12 Eylül'de gerçekleştirdiği Wonderlust etkinliğinde iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini tanıttı. Yeni seride yer alan modeller; teknik özellikleri ve tasarımı nedeniyle yüksek fiyat etiketine sahip.

Yüksek fiyat etiketine rağmen Cavier adlı lüks ürünler üreten şirket, 18 ayar altın kaplamalı iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini sundu. Altın kaplamalı akıllı telefonlar, fiyat etiketiyle dudak uçuklatıyor.

CAVIER, ALTIN KAPLAMALI IPHONE 15 MODELLERİYLE SEÇKİN MÜŞTERİLERİ HEDEF ALIYOR

GSMArena tarafından bugün yayınlanan habere göre Cavier isimli Dubai merkezli şirket, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin altın kaplamalı seçeneklerini duyurdu. Altın kaplamalı ürünleri de iPhone 15 Pro Ultra Gold ve iPhone 15 Pro Max Ultra Gold olarak adlandırdı.

18 ayar altın kaplamalı iPhone 15 Pro modelleri tanıtıldı! Fiyatlar dudak uçuklatıyor

iPhone 15 Pro Ultra Gold, 8.890 dolar, iPhone 15 Pro Max Ultra Gold ise 9.890 dolardan satışa çıkıyor. Her iki modelin arka paneli de 18 ayar saten kaplamaya sahip. Arkada yer alan Apple'ın ikonik elma logosu da 24 ayar altından üretildi.

Firma, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda altın kaplamalı telefonları ünlüler, sporcular, bürokratlar ve iş insanları için ürettiğini açıkladı.

CAVIER, VISION PRO'YU DA ALTINLA DONATMIŞTI

Cavier, Apple'ın ilk karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro için de aynısını yapmıştı. Firma Vision Pro'nun altın kaplama modelini duyurdu ve fiyatını da 39.900 dolar olduğunu açıklamıştı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...