iPhone 15 Pro modelleri için üzücü iddia! Teslimatlar gecikecek

Düzenleyen: / Kaynak: Phone Arena
- Güncelleme:
iPhone 15 Pro modelleri için üzücü iddia! Teslimatlar gecikecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / Phone Arena

Apple, 12 Eylül tarihinde Wonderlust etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlikte iPhone 15 serisi tanıtıldı. Dün ABD'de ön siparişi başlayan telefonlar için bugün üzücü bir iddia ortaya atıldı. Yeni serinin amiral gemisi modellerinin teslimatında gecikme yaşanabilir.

Apple, 12 Eylül tarihinde Wonderlust etkinliğine ev sahipliği yaptı. Teknoloji devi firma, etkinlikte iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini tanıttı. Yeni serinin ön siparişleri, tanıtım tarihinden üç gün sonra yani dün başladı. Fakat bazı yeni modeller yoğun talep yaşandı ve bu durum teslimatların gecikmesine neden olabilir.

IPHONE 15 PRO MAX TESLİMATI GECİKEBİLİR

Phone Arena tarafından yayınlanan habere göre yeni tanıtılan iPhone 15 serisine yoğun bir talep oldu. Özellikle iPhone 15 Pro Max modelinin Doğal Titanyum renk seçeneği sadece birkaç saniye içinde tükendi.

iPhone 15 modelleri için yoğun talep olması, telefonların teslimatını geciktirecek. Ön sipariş sonrasında Apple Store'da belirtilene göre iPhone 15 Pro, 7-10 gün sonra; iPhone 15 Pro Max ise 6-7 hafta sonra teslim edilecek. Ön sipariş öncesinde iki model için de teslimat tarihi 22 Eylül olarak görünüyordu.

Serinin Pro olmayan standart modelleri iPhone 15 ve iPhone 15 Plus için ise herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Her iki model de ön sipariş öncesinde olduğu gibi 22 Eylül'de gönderilecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki ABD için yaşanan gecikmelerin Türkiye'yi de olumsuz etkileyeceği tahmin ediliyor. iPhone 15 serisi için muhtemelen yaşanacak yoğun talep, Türkiye için de gecikmelere neden olacaktır.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Phone Arena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...