Çok şaşıracaksınız! Apple CEO'su Tim Cook'un seçtiği iPhone 15 rengi ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: iMore
- Güncelleme:
Çok şaşıracaksınız! Apple CEO'su Tim Cook'un seçtiği iPhone 15 rengi ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / iMore

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Yeni seride: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yer aldı. Peki, Apple'ın ünlü CEO'su Tim Cook hangi iPhone 15 modelini ve rengini tercih ediyor? İşte cevabı.

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Yeni seride: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yer aldı.

Apple, yeni modellerinin tamamında yepyeni renk seçeneklerini sundu. Renk seçeneklerinin yeni ve birbirinden farklı oluşu iPhone 15 satın alacak kişilerin kafasında soru işaretine neden oldu. Peki, Apple CEO'su Tim Cook hangi iPhone 15 rengini kullanıyor? İşte cevabı.

TIM COOK, DOĞAL TİTANYUM RENK SEÇENEĞİNİ TERCİH ETTİ

Apple CEO'su Tim Cook, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı açıklamada iPhone 15 serisinin üst segment modellerinde yer alan "Doğal Titanyum" renk seçeneğini tercih ettiğini duyurdu.

İlk kez kullanılan renk seçeneği, adını telefonda kullanılan titanyum malzemeden alıyor. Altın renk seçeneğinin yerine geldiği belirtilen Doğal Titanyum, bej rengiyle benzerlik gösteriyor.

Çok şaşıracaksınız! Apple CEO'su Tim Cook'un seçtiği iPhone 15 rengi ortaya çıktı

Firma, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde Doğal Titanyum dışında siyah, beyaz ve koyu mavi renk seçeneklerine de yer verdi. Yeni serinin üst segmente modellerinden satın almak isteyen fakat karar veremeyen müşteriler, Tim Cook'tan ilham alabilir.

Teknoloji devi Apple, standart modeller olan iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerinde de siyah, pembe, sarı, yeşil ve mavi renklerini kullandı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: iMore
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...