Apple Store erişime kapatıldı! iPhone'lara zam mı geliyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Apple Store erişime kapatıldı! iPhone'lara zam mı geliyor?

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Apple, çevrimiçi mağazası Apple Store'u bir kez daha kapattı. Bu durum, akıllara "Yine mi zam geliyor?" sorusunu getirdi. Apple son olarak iPhone 15 lansmanında çevrim içi mağazasını erişime kapatmış ve yepyeni iPhone 15'ler ile indirimli iPhone 14'ler karşımıza çıkmıştı.

Apple, ürünlerini online olarak satın alabileceğiniz "Apple Store" adlı çevrim içi mağazasına erişimi kapattı. Hem Türkiye'de hem de Apple'ın faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde mağazaya erişim sağlanamıyor.  Teknoloji devi firma Apple Store'u son olarak iPhone 15 serisi ve yeni Apple Watch modellerini tanıttığı etkinlikten önce kapatmıştı. Bunu zaten her yıl yapıyor. Ancak etkinlikten birkaç gün sonra da aniden kapatılması "iPhone fiyatları için zam mı geliyor?" endişelerini de beraberinde getirdi.

APPLE STORE NEDEN KAPANDI?

Apple tarafından resmi bir açıklama henüz gelmedi. Ancak Apple Store'un kapatılmasındaki sebebin büyük ihtimalle ön sipariş süreciyle alakalı olduğu düşünülüyor.

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro serisi bugün itibarıyla ABD'de ön siparişe açılacak. Türkiye'de ise ön sipariş süreci 22 Eylül'de başlayacak. Apple'ın bu süreçten önce çevrim içi mağazasında arka planda çeşitli güncellemeler gerçekleştirmek üzere Apple Store'u geçici olarak kapattığı tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...