2023 yılında satın alınabilecek en iyi Android telefon modelleri

Düzenleyen: / Kaynak: The Verge
- Güncelleme:
2023 yılında satın alınabilecek en iyi Android telefon modelleri

TEKNOLOJİ Haberleri  / The Verge

Akıllı telefon pazarı her geçen gün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Bu çeşitlilik, özellikle iOS tarafına göre Android modellerde çok daha fazla. Durumun böyle olması yeni bir telefon satın alacak müşteriler için kafa karışıklığına neden olabiliyor. Binlerce çeşit içinde doğru seçimi yapmak isteyen kişiler, modeller arasında kayboluyor. Peki, 2023 yılında satın alınabilecek en iyi Android telefon modelleri hangisi?

Android modellerin çeşitliliği, müşterilerin yeni bir telefon alacağı dönemlerde kafa karışıklığına neden oluyor. Çünkü pazarda en iyiden en kötüye binlerce model mevcut. Yeni bir akıllı telefon satın alacak müşteriler, ihtiyaca yönelik modellere yönelirken en iyiyi bulmak isteyenler için durum böyle değil. Satın alınabilecek birçok Android telefon modeli bulunuyor. 

The Verge tarafından bugün yayınlanan habere göre, 2023 yılında satın alınabilecek en iyi Android akıllı telefon modellerinin listesinin ilk sırasında Samsung Galaxy S23 Plus modeli yer alıyor. Galaxy S23 Plus; Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi, 6.6 inç büyüklüğündeki ekranı, 50 + 12 + 10 Megapiksel kamera kurulumu ve 4.700 mAh bataryasıyla kullanıcılarına keyifli bir deneyim sağlıyor. Cihazın fiyat etiketi de 1000 dolar.

2023 yılında satın alınabilecek en iyi Android akıllı telefon modelleri listesinin ikinci sırasında da Pixel 7 bulunuyor. Türkiye'de bulunmayan Pixel 7, bütçe dostu amiral gemisi olarak gösteriliyor. Akıllı telefon, Tensor G2 işlemcisinden güç alıyor. Cihaz; 6.3 inç büyüklüğünde ideal bir ekrana ve 50 + 12 Megapiksel ikili arka kamera kuruluma sahip. Telefonun fiyat etiketi ise 599 dolar fakat Türkiye'de satışı olmadığını tekrardan belirtmekte fayda var.

SAMSUNG GALAXY LİSTEYE HAKİM OLDU

Listenin üçüncü sırasında ise Samsung Galaxy S23 Ultra yer alıyor. Akıllı telefon, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alıyor. Cihazın 200 + 10 Megapiksel ikili arka kamera kurulumu bulunuyor. Akıllı telefonun 1200 dolar. Yüksek fiyat etiketi, listenin geri planında kalmasına neden oluyor.

2023 yılında satın alınabilecek en iyi akıllı telefonlar arasında dördünü sırada da Samsung Galaxy Z Fold 5 modeli var. Katlanabilir telefon, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinde sahip. Galaxy Z Fold 5 modelinin 7.6 inç büyüklüğünde iç, 6.2 inç büyüklüğünde de kapak ekranı bulunuyor. Fiyatı ise 1799 dolar yani oldukça yüksek.

Listenin beşinci ve son sırasında da Nothing Phone 2 bulunuyor. Sıradışı tasarıma sahip telefon, Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcisinden güç alıyor. Cihaz, 50 + 50 + 32 Megapiksel olan üçlü kamera kurulumu sayesinde ön plana çıkıyor. Nothing Phone 2, 599 dolar uygun fiyatıyla da alıcıları kendine çekiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...