Cebe koruma kalkanı

Cebe koruma kalkanı

TEKNOLOJİ Haberleri

Tur Assist, elektrikli ve elektronik cihazları Elektronik Cihaz Güvencesi ile garanti altına alıyor. Cep telefonu, tablet, bilgisayar, televizyon, yazıcı, buzdolabı, bulaşık makinası gibi beyaz eşya ile ısıtma ve soğutma gruplarında geçerli olan garanti uygulaması “kullanım hatası” olarak tanımlanan düşürme, çarpma gibi durumlarda da geçerli.

ÖMER TEMÜR

Tur Assist Genel Müdürü Nevra Yener, yeni güvence paketinin içerik ve kapsam açısından Türkiye’de bir ilk olduğunu belirterek “Örneğin sevgilinizle tartıştınız ve cep telefonunuzu o kızgınlıkla duvara fırlattınız. Ya da çocuğunuz futbolcu olma hevesiyle topa vurdu ve televizyonunuzun ekranını parçaladı. Bu tip durumlar sigorta kapsamına alınmıyordu. Bu pakette bu tür durumlarda da cihazınız marka ve model fark etmeden koruma kapsamında. Hem teknik arıza durumlarında hem de kullanıcı kaynaklı hasarlarda işçilik hizmeti için ücret alınmıyor. Bu süre zarfında ikame cihaz sağlandığı gibi talep edilmesi durumunda piyasa değerinin üstünde alınarak yeni cihaz temin edilebiliyor” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...