Twitter, WhatsApp'ın sevilen özelliğini getirdi

Düzenleyen:
Twitter, WhatsApp'ın sevilen özelliğini getirdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler sosyal medya ağı Twitter, Blue isimli ücretli abonelik sisteminin kullanıcılarına sunduğu bir özelliği herkese sunmaya başladı. Artık kullanıcılar istedikleri sohbeti direkt mesajlar kutusunda sabitleyebilecek.

WhatsApp başta olmak üzere pek çok uygulamada mesaj sabitleme sıradan bir özellik. Bazı kişiler ve sohbetler bizim için daha önemli ise o sohbetleri sabitleyerek mesaj listesinin en üstüne getiriyoruz. Böylece mesaj listesine her girdiğimizde listede o sohbeti aramak yerine direkt gözümüzün önüne yerleştirmiş oluyoruz. 

Twitter, WhatsApp'ın sevilen özelliğini getirdi

İşte bu özellik nihayet Twitter kullanıcıları için de artık mümkün. Twitter'ın direkt mesajlarda konuşma sabitleme özelliği bundan sonra sadece Blue aboneliği gerektirmiyor. Android, iOS ve web kullanıcılarının hepsi bu özelliği kullanabilecek. 

TWITTER SOHBET SABİTLEME NASIL YAPILIR?

Sohbet sabitlemek için, en sevdiğiniz konuşmanın üzerine uzunca basmanız ve ‘sohbeti sabitle’ye dokunmanız yeterli. Bu şekilde en fazla altı sonbeti sabitleyebilirsiniz. Sabitlenen sohbeti artık orada görmek istemiyorsanız yine sohbetin üzerine basılı tutup ‘sohbeti ayır’ düğmesine tıklamanız gerekiyor. 

Kasım 2021'de bu özellik Blue kullanıcıları için başlatılmıştı. Ödedikleri ücret karşılığında ayrıcalıklı hizmetler alan Twitter Blue kullanıcıları belki de bu özelliğin herkese açılmasını istemiyor olabilir. Ancak Twitter, özelliklere ilk erişim için Blue’yu kullanacağını açıkladı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...