Amazon açıkladı: Prime Video için reklamlı katman geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Mashable
- Güncelleme:
Amazon açıkladı: Prime Video için reklamlı katman geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Mashable

Reklamlı abonelik sistemi bütün platformlar gibi Amazonu da vurdu. Firma, yaptığı açıklamada Prime Video hizmetinin reklamlı olacağını ve reklamsız hizmet sağlamak için ek ücret talep edeceklerini açıkladı. Peki, reklamsız Amazon Prime Video hizmeti ne kadar olacak? İşte cevabı.

Reklamlı abonelik sistemi, Netflix ve Exxen sonrasında Amazon'u da vurdu. Firma, bugün yaptığı açıklamada Amazon Prime Video hizmetinin artık reklamlı olacağına ve reklamsız katman talep eden kullanıcılarından ek ücret alacaklarını açıkladı.

AMAZON, REKLAMSIZ ABONELİK İÇİN EK ÜCRET İSTİYOR

Amazon, bugün yaptığı açıklamada hali hazırda kullanımda olan katman için reklam ekleyeceklerini duyurdu. Platforma reklamsız devam etmek kullanıcılarının ise 3 dolar daha fazla ödemesini gerektiren ek bir reklamsız katman sunacaklarını açıkladı.

Kısaca özetlemek gerekirse Amazon, Amerika Birleşik Devletleri'nde 14,99 dolara sunduğu Prime Video katmanına reklam ekleyecek. Reklamsız devam etmek isteyen kullanıcıları için ise 18,99 dolara yeni bir katman sunacak.

Amazon'un yeni ve reklamsız katmanı için Türkiye fiyatları henüz belli değil. Fakat belirtmek gerekiyor ki şirket, Türkiye'de şu anda hali hazırda 39 Türk Lirası'na tek katman sunuyor. Bu katmanın reklamlı olması ve yeni gelecek katmanın da 39 Türk Lirası'ndan daha yüksek olması bekleniyor.

Amazon tarafından belirtilene göre yapılan açıklamadaki değişiklik, 2024 yılının başında geçerli olacak. Reklamlar, ilk olarak ABD, İngiltere, Almanya ve Kanada'da daha sonra da Fransa, İtalya, İspanya, Meksika ve Avusturalya'da geçerli olacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Amazon, tek bir abonelik üzerinden sadece Prime Video değil aynı zamanda Prime Gaming hizmeti ve siparişlerde ücretsiz kargo imkanı da sunuyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Mashable
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...