Apple durmak bilmiyor: İki Lionel Messi belgeseli birden!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apple durmak bilmiyor: İki Lionel Messi belgeseli birden!

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, yılın başlarında Major League Soccer (MLS) ve Major League Baseball (MLB) haklarını satın aldı. Firma, Lionel Messi'nin MLS'ye transfer olmasıyla da satın alımın karşılığını almaya başladı. Tüm bunlara rağmen Apple, Messi için iki belgesel üzerinde çalışıyor.

Apple, yılın başlarında Major League Soccer (MLS) ve Major League Baseball (MLB) haklarını 2,5 milyar dolara satın aldı. Lionel Messi'nin haziran ayında MLS'ye transfer olmasıyla MLS Season Pass'in aboneliklerde hızlı bir artış yaşandı ve Apple da maddi anlamda iyi bir geri dönüş aldı.

APPLE, MESSI ÜZERİNDEN DAHA FAZLA KAZANÇ ELDE ETMEK İSTİYOR

Apple'ın tüm bunların üzerine daha fazla gelir kazanmak için iki belgesel üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Projelerden ilki haziran ayında zaten açıklanmıştı.

Apple TV+, Messi'nin FIFA Dünya Kupası kariyerinin yer aldığı Katar 2022 galibiyetiyle sonuçlanan bir belgesel üzerinde çalıştığını daha önce belirtti. 9To5Mac tarafından bugün yayınlanan habere göre bu belgesel, dört bölümden oluşacak. Fakat belgeselin çıkış tarihi ve ismi henüz açıklanmadı.

Yeni açıklanan ikinci belgesel dizisi ise Messi'nin MLS'ye geliş sürecini ve burada yaşadıklarını anlatacak. İkinci belgesel dizisi, altı bölümden oluşacak. Yine bunun da çıkış tarihi ve ismi henüz bilinmiyor.

Öte yandan geçen hafta açıklanan verilere göre Messi'nin MLS'ye transfer olmasından sonra MLS Season Pass abonelikleri iki kat arttı. Apple CEO'su Tim Cook da konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Messi'nin aboneliklerin artışından büyük oranda etkisi olduğunu belirtti.

Apple bu süreçten önce de yayınladığı içerikler ve satın aldığı haklarla Apple TV+'ı büyük oranda spor odaklı hale getirmek için çalışmalara başlamıştı.

(Kaynak: 9To5Mac) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...