Baklava ödüllü oyun: Free Fire'dan Ramazan müjdesi

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Baklava ödüllü oyun: Free Fire'dan Ramazan müjdesi

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHLAS HABER AJANSI

Battle Royale oyunu Free Fire, Ramazan ayı nedeniyle Müslüman oyuncularına jest yaptı. Türkiye’deki oyun severler için baklava ödülü vereceğini açıkladı. 1 ton gerçek baklava oyunculura dağıtılacak.

Free Fire, oyun severlerin popüler eğlence kaynaklarından biri. Oyun, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Free Fire Türkiye ekibi, Ramazan ayı nedeniyle 2 Nisan'da başlayan oyun içi etkinliğe baklava puanı/ödülünü dahil etti. 

Açıklamaya göre oyuncular, topladıkları baklava puanları ile yine oyun-içi bir panel üzerinden baklava kazanmak için yarışacak. Ramazan ayı boyunca her hafta 200 oyuncuya 1 kilogramlık özel baklava paketleri ödül olarak verilecek. Türkiye oyun ekosistemindeki ünlü bazı isimlerin de dahil edileceği proje kapsamında oyun ekibi, toplam 1 ton baklava dağıtacak.

Bunun yanı sıra oyun ekibi, oyun-içi kostümler ve farklı öğeler de barındıran 3 milyon TL toplam değere sahip hediye kartlarını da Türkiye genelindeki oyun severlere gönderecek. Free Fire ekibi, YouTube üzerinden Ramazan etkinliğinin bir tanıtım videosunu da yayınladı. Videoda, Türk Baklavası ödüllünün dağıtımına ilişkin gerçek bir kurgu izleyicileri aktarıldı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...