Bayraktar TB-2 ve AKINCI kameraları havadan görüntüledi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri  / Anadolu Ajansı

TEKNOFEST Ankara coşkusu devam ediyor. Etimesgut Havaalanı'nda düzenlenen etkinlik Bayraktar TB-2 ve AKINCI kameraları ile havadan görüntülendi.

Ankara Etimesgut Havaalanı'nın Bayraktar TB-2 ve AKINCI kamerasından elde edilen görüntüleri yayınlandı. Kokpit kamerasından alınan görüntüler, gösteri uçaklarının yanı sıra, etkinlik alanındaki insanları da gösteriyor. Ayrıca Türk insansız hava araçları (İHA) Süper Ay ile de görüntülendi.

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Ankara Etimesgut Havaalanı'nda 3. gün etkinlikleriyle devam ediyor. BAYKAR, Bayraktar TB-2 ve AKINCI kamerasından TEKNOFEST alanının görüntülerini "Göklerin keskin gözlerinden TEKNOFEST" notuyla paylaştı.

İşte BAYKAR resmi X hesabının paylaştığı gönderi:

https://twitter.com/BaykarTech/status/1697521120553947216

TEKNOFEST RÜZGARI ANKARA'DA ESİYOR

TEKNOFEST Ankara 30 Ağustos günü başladı ve 5 gün sürmesi planlanıyor. Festival kapsamında uçuş gösterilerinin yapılmasının yanı sıra yerli ve milli teknolojilerle geliştirilen uçaklar, silahlar, savunma sanayi araçları, arabalar ve çeşitli cihazlar ve ürünler de sergileniyor.

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında üç kentte düzenleniyor. İstanbul'un ardından şu anda Ankara'da TEKNOFEST rüzgarı esmeye devam ediyor. Bir sonraki durak noktası ise İzmir olacak.

İlki 2018 yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST’in 8’incisi, Ankara Etimesgut Havalimanı’nda yapılıyor. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) öncülüğünde 'Milli Teknoloji Hamlesi' mottosuyla gerçekleştirilen TEKNOFEST, 3 Eylül’e kadar vatandaşları ağırlayacak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...