Bütçe dostu iPhone SE 4'ün yeni konsept tasarımı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AppleTrack
- Güncelleme:
Bütçe dostu iPhone SE 4'ün yeni konsept tasarımı ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / AppleTrack

Teknoloji devi Apple çok yakında uygun fiyatlı iPhone SE 4 ile karşımıza çıkacak. Merakla beklenen telefonun yeni konsept tasarımı ortaya çıktı.

İddialara göre teknoloji devi Apple yeni bir iPhoneSE modeli üzerinde çalışıyor. Şirket her zaman olduğu gibi yine yaklaşmakta olan iPhone SE 4 hakkında herhangi bir resmi ayrıntı açıklamadı. Fakat yakın zamanda yayınlanan yeni konsept görselleri, akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seriyor.

İPHONE SE 4 NASIL GÖRÜNECEK?

Yayınlanan render görüntüleri AppleTrack ve @concept_central adlı X (eski adıyla Twitter) hesabı tarafından paylaşıldı. Son zamanlarda iPhone SE 4'ün 6,1 inç ekran, Face ID için büyük bir çentik ve USB-C bağlantı noktasıyla iPhone 14'e benzer bir tasarıma sahip olabileceğine dair söylentiler gündeme gelmişti. Bu unsurlar, paylaşılan görüntülerde de ön plana çıktı.

Render görüntüleri, iPhone SE 4'ün ön tarafı düz kenarlar ve yuvarlatılmış köşelerle iPhone 14 tasarımının neredeyse aynısı gibi görünüyor. Apple, son modellerde ekrandaki büyük çentiği kaldırıyor. Fakat yine de iPhone SE serisinin daha ucuz olması nedeniyle bu özelliğin korunması bekleniyor.

Bütçe dostu iPhone SE 4'ün yeni konsept tasarımı ortaya çıktı

USB-C DESTEĞİ DEVAM EDECEK 

Arka tarafta 48 MP olması beklenen tek bir kamera sensörü yer alıyor. Dikkate değer bir diğer tasarım öğesi ise iPhone 15 serisinde bulunan ve Avrupa Birliği düzenlemelerine uyum ihtiyacı nedeniyle de olsa yeni nesil cihazlarda da yer alması planlanan, tabandaki USB-C bağlantı noktası oluyor.

Dolayısıyla bir sonraki iPhone SE modeli, mevcut modele kıyasla yalnızca tasarım açısından değil, aynı zamanda teknik özellikler açısından da birçok iyileştirmeyle gelebilir ve en yeni iPhone 15 serisinin temel modeliyle aynı olabilecek bir kamera ile karşımıza çıkabilir.

Şu ana kadar sızdırılan söylentilere göre iPhone SE 4, 2025'in başında piyasaya sürülecek. Fakat 2024'ün sonunda piyasaya sürüleceğine dair söylentiler de mevcut. Şimdilik Apple'dan konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AppleTrack
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...