DxOMark açıkladı: En iyi kameraya sahip telefon belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: DxOMark
- Güncelleme:
DxOMark açıkladı: En iyi kameraya sahip telefon belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / DxOMark

DxOMark ekibi tarafından gerçekleştirilen testlerde Huawei P60 Pro Plus, en iyi kameralı telefon unvanını elde etmeyi başardı.

Çinli teknoloji devi Huawei, Eylül ayında piyasaya sunduğu yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Huawei Mate 60 Pro Plus cihazıyla dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. DxOMark tarafından gerçekleştirilen kamera testlerinde cihaz, yüksek performansıyla sıralamada liderliği elde etmeyi başardı.

HUAWEI, APPLE VE GOOGLE GİBİ RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

DxOMark ekibi, akıllı telefonları ve diğer teknolojik ürünleri değerlendirme alanında uluslararası çapta tanınıyor. Ekibin gerçekleştirdiği testlerde Huawei P60 Pro Plus, bir alt modeli olan Huawei P60 Pro'nun 156 puanını geride bırakarak 157 puanla ilk sıraya geçti.

DxOMark'ın kamera testinde listenin ilk iki sırasını Huawei'nin yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri alırken, üç ve dördüncü basamaklarda ise Apple'ın yeni üst düzey cihazları iPhone 15 Pro Max ve iPhone 15 Pro karşımıza çıkıyor. Beşinci basamakta ise Google'ın geçtiğimiz aylarda tanıttığı Pixel8 modeline yer veriliyor.

DxOMark açıkladı: En iyi kameraya sahip telefon belli oldu

MATE 60 PRO PLUS KAMERA PERFORMANSIYLA ZİRVEDE

DxOMark ekibi cihazın kamera performansını genel anlamda oldukça olumlu bulurken, ekibin olumsuz yaklaştığı tek nokta, zorlu düşük ışık senaryolarında çekilen fotoğraflarda görülen ufak sınırlamalar oldu. Bunun haricinde model, kamera setiyle beğeni topladı.

En iyi kameralı telefon olarak karşımıza çıkan Huawei 60 Pro Plus, 48 MP ana kameraya sahip. 45 mm f/1.4 - f/4.0 otomatik ayarlanabilir lense, AF ve OIS desteğine sahip olan cihazda ayrıca 40 MP ultra geniş açılı lens ve 48 MP telefoto sensör bulunuyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: DxOMark
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...