Efsanenin dönüşü: Motorola Moto G54 tanıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: GSMArena
- Güncelleme:
Efsanenin dönüşü: Motorola Moto G54 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / GSMArena

Motorola, akıllı telefon pazarında çeşitliliğin az olduğu dönemlerde adeta efsane haline geldi. Firma, son dönemlerde tekrardan canlanarak yepyeni modeller üretmeye başladı. Eski efsane, son olarak Motorola Moto G54 modelini tanıttı. Peki, Motorola Moto G54 özellikleri neler? Motorola Moto G54 fiyatı ne kadar? İşte cevabı.

Motorola, uzun bir aradan sonra döneme uygun geliştirdiği akıllı telefon modeliyle pazarda yerini aldı. Eski efsane şirket, Motorola Moto G54 modelini tanıttı. Akıllı telefon, gücünü 6 nanometre fabrikasyon sürecinden geçen Dimensity 7020 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A78 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. İşlemci birimi ihtiyacını da IMG BXM-8-256 ile karşılıyor.

MOTOROLA MOTO G54 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Motorola Moto G54; 6.5 inç büyüklüğünde, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde, 120 Hz ekran yenileme ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızında IPS LCD ekrana sahip. Ekranda da 16 Megapiksel özçekim kamerası var.

Arka panelde ise OIS özellikli 50 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel de makro olmak üzere ikili kamera kurulumu bulunuyor. 15W şarjla desteklenen akıllı telefonun 5.000 mAh da bataryası mevcut. 8,04 mm kalınlığında ve 179,7 gram ağırlığında olan Motorola G54, 8GB RAM ve 128 GB da dahili depolama alanıyla müşterilere sunuluyor.

Efsanenin dönüşü: Motorola Moto G54 tanıtıldı

Mavi, yeşil ve pembe renk seçeneklerine sahip Motorola Moto G54, vegan deri tasarımıyla 6 Eylül tarihinde Çin'de 140 Euro'ya satışa çıkacak.

Motorola Moto G54, Hindistan pazarına farklı özelliklerle satışa sunuluyor. Hindistan için geliştirilen Motorola Moto G54, 50 Megapiksel ana kameranın yanında 8 Megapiksel Ultra geniş açılı kamerayla donatıldı.

Efsanenin dönüşü: Motorola Moto G54 tanıtıldı

Akıllı telefon diğer versiyonundan farklı olarak bir de 33W destekli 6.000 mAh bataryayla pazara çıkacak. Lacivert, mavi ve yeşil renk seçeneklerine sahip Motorola Moto G54, Hindistan pazarına cama benzeyen plastik arka panelle sunuldu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...