Elon Musk doğruladı! X'e reklamsız abonelik planı geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Elon Musk
- Güncelleme:
Elon Musk doğruladı! X'e reklamsız abonelik planı geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Elon Musk

Elon Musk, X (eski adıyla Twitter) platformuna reklamsız abonelik seçeneğinin geleceğini resmi olarak doğruladı.

Elon Musk, rekor bir fiyata satın aldığı X (eski adıyla Twitter) platformuna yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Popüler sosyal ağda isim değişikliği de dahil olmak üzere pek çok radikal değişikliğe imza atan iş insanı, şimdi ise kullanıcıların reklamsız bir sosyal medya deneyimine erişmesine imkan sağlamaya hazırlanıyor. Şirket, kullanıcılara reklam olmadan uygulamada dolaşma imkanı sağlamak istiyor.

ELON MUSK'TAN REKLAMSIZ ABONELİK AÇIKLAMASI

Bir süredir X için reklamsız abonelik paketi iddiaları teknoloji dünyasında gündeme geliyordu. Ancak şimdiye kadar konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmemişti. Nihayet bu konuda sessizliğini bozan Elon Musk şu açıklamada bulundu:

"Yakında iki yeni X abonelik planı piyasaya sürülecek. Biri tüm özelliklerle daha ucuz, ancak reklamları azaltılmış olacak, diğeri ise daha pahalı ancak tamamen reklamsız olacak."

Elon Musk doğruladı! X'e reklamsız abonelik planı geliyor

Elon Musk'ın duyurmuş olduğu bu hamle, platformun iş modelinde önemli bir yeniliği temsil ediyor. Bununla birlikte kullanıcılara uygulamada yaşamayı tercih ettikleri deneyim türünü seçme özgürlüğü de sağlıyor.

X YENİ İŞ MODELİYLE GELİRİNİ ARTIRMAK İSTİYOR

Sosyal medya platformlarında reklamlara maruz kalmadan dolaşma imkanı oldukça pek çok kullanıcıya oldukça çekici geliyor. Öte taraftan şirket için de bu yeni iş modeli avantajlı görünüyor. Şirket bu sayede daha temiz bir deneyimi için ödeme yapmak isteyen kullanıcılara premium hizmetler sunarak karlılığını artırmayı hedefliyor.

X için gelecek reklamsız abonelik seçeneği için şimdilik ne yazık ki bir tarih verilmedi. Bu değişiklik ile birlikte şirket, gelir elde etme ihtiyacını, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunma hedefi ile birleştirmek istiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Elon Musk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...