Etkileyici tasarıma sahip Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela tanıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Samsung
- Güncelleme:
Etkileyici tasarıma sahip Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Samsung

Samsung, ünlü moda şirketi Maison Margiela ile ortaklık kurdu. Şirket, sınırlı sayıda üretilen Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela modeliyle karşımıza çıktı.

Samsung, amiral gemisi katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 5 ile müşteri deneyimini kişiselleştirme konusunda son zamanlarda olağanüstü bir kararlılık gösterdi. Eylül ayında Toiletpaper adlı tuvalet kağıdı tasarımı ve Keith Haring sürümünden sonra Parisli ünlü moda evi Maison Margiela ile işbirliği içinde oluşturulan ve özellikle moda meraklılarına yönelik Galaxy Z Flip 5'in özel sürümü piyasaya çıktı.

SAMSUNG VE MAISON MARGIELA'NIN İKİNCİ ORTAKLIĞI

Samsung ve Maison Margiela arasındaki bu ortaklık, teknolojiyi modanın zarafetiyle birleştiren sinerjinin ikinci bölümünü temsil ediyor. Resmi lansman basın bülteninde, iki marka arasında yenilikçi fikirlerin geliştirilmesine yönelik ortak tutku vurgulanıyor. Bilindiği üzere şirket geçen yıl da Galaxy Z Flip 4 için özel bir Maison Margiela sürümü sunmuştu.

Samsung'un katlanabilir cihazlara olan bağlılığı önemli yatırımlar sayesinde iyi bilinirken Maison Margiela, moda dünyasında daha az belirgin ama aynı derecede önemli olan benzersiz ve aynı zamanda rafine bir yaklaşımla öne çıkıyor.

Etkileyici tasarıma sahip Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela tanıtıldı

GALAXY Z FLİP 5 MAISON MARGIELA EDITION PİYASAYA ÇIKTI

Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition, benzersiz tasarımıyla dikkat çekiyor. Özel sürümün arka camı, ikonik Margiela ceketlerini hatırlatıyor ve markanın farklı teknikleriyle oluşturulan özel bir renge sahip.

Özel sürüm paketinde iki şık kasa yer alıyor. Margiela'nın işçiliğine bir saygı duruşu olan kılıf tasarımı, doğal siyah deri ve dokuma kumaştan yapılmış, markanın logosunu taşıyan etiketler ve elle dikilmiş dikişlerle zenginleştirilmiştir.

Flipsuit kılıfı, iki adet dekore edilmiş Flipsuit Card birlikte verilir. Keith Haring'in NFC kartlarına benzeyen bu kartlar, Galaxy Z Flip 5'in arka kısmına temas ettirildiğinde cihazın temasını değiştiriyor.

Aksesuarların yanı sıra, özel sürümün ambalajı da ayırt edici bir unsur olarak göze çarpıyor. Tasarımı, atölyelerde kumaş numunelerini saklamak için kullanılan arşivleri anımsatıyor ve daha da ayrıcalıklı bir dokunuş hissi uyandırıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Samsung
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...