Samsung'dan kaçırılmayacak fırsat: Herkese 6 aylık ücretsiz Amazon Prime aboneliği veriliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Samsung Türkiye
- Güncelleme:
Samsung'dan kaçırılmayacak fırsat: Herkese 6 aylık ücretsiz Amazon Prime aboneliği veriliyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Samsung Türkiye

Samsung Türkiye, Amazon ile gerçekleştirdiği ortaklıkla birlikte herkese 6 ay boyunca ücretsiz Amazon Prime aboneliği hediye ediyor.

Samsung Türkiye kaçırılmayacak bir fırsat ile karşımıza çıktı. Şirket, 2023 yılının sonuna kadar geçerli olmak üzere, tüm kullanıcılara 6 aylık ücretsiz Amazon Prime üyeliği hediye ediyor.

Normal değeri 39,99 TL olarak karşımıza çıkan Amazon Prime hizmeti, bu kampanya sayesinde tamamen ücretsiz bir şekilde elde edilebiliyor. Kampanyada herhangi bir katılım sınırı bulunmadığı da dikkatlerden kaçmıyor. Yani bu kampanya yalnızca Galaxy kullanıcıları için değil, tüm internet kullanıcılarına bedava bir şekilde sağlanıyor.

6 AYLIK ÜCRETSİZ AMAZON PRİME ABONELİĞİ NASIL ALINIR?

Samsung ve Amazon'un Türkiye birimleri tarafından gerçekleştirilen yeni ortaklık ile birlikte tüm kullanıcılar 6 ay boyunca ücretsiz Amazon Prime aboneliği elde edebilecek. Bunun için yapmanız gereken tek şey Samsung'un internet sitesini ziyaret edip ekranın sol kısmında çıkan promosyon kodunu kopyalamak olacak.

Samsung'dan kaçırılmayacak fırsat: Herkese 6 aylık ücretsiz Amazon Prime aboneliği veriliyor

Fakat bu noktada, cihazınızda AdBlock benzeri herhangi bir reklam engelleyicinin açık olmaması gerekiyor. Kodu elde ettikten sonra kullanıcılar, kampanya banner'ına tıklayarak Amazon hesabını ilişkilendiriyor ve fırsattan yararlanabiliyor.

Ayrıca Samsung, eski Amazon Prime abonelerinin de bu fırsattan faydalanabileceğini belirtiyor. Yani eski kullanıcıların bu kampanyadan faydalanabilmek adına yeni bir hesap oluşturmalarına gerek kalmıyor. 

AMAZON PRİME AVANTAJLARI

Pek çok fırsat sunan Amazon Prime hizmeti, normal şartlarda ayda 39,99 TL karşılığında kullanılabiliyor. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar Amazon'da ücretsiz kargo, Prime'a özel fırsatlar, Prime Gaming oyun hizmeti ve Netflix rakibi Prime Video platformuna erişim sağlayabiliyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Samsung Türkiye
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...