Samsung'dan Galaxy S23 FE kullanıcılarına Android 14 sürprizi

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
- Güncelleme:
Samsung'dan Galaxy S23 FE kullanıcılarına Android 14 sürprizi

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Samsung Galaxy S23 FE kullanıcılarının beklediği güncelleme nihayet yayınlandı. Cihaza Android 14 işletim sistemi ve One UI 6.0 arayüzü geldi.

Kısa süre önce Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra modelleri için Android 14 tabanlı One UI'nin en son sürümünü kullanıma sunan Samsung, yazılım güncellemeleri konusundaki kararlılığında önemli bir adım daha attı. Şirket şimdi OTA (Over-The-Air) güncellemesiyle Galaxy S23 FE için One UI 6.0'ın kararlı sürümünü yayınladı.

Daha önce One UI 6.0'ın en son sürümü yalnızca beta test kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Fakat artık tüm Galaxy S23 FE kullanıcılarının erişimine açıldı. Bu güncelleme kullanıcılara yenilenmiş ve geliştirilmiş bir yazılım deneyimi sunan, dikkate değer bir ilerlemeyi temsil ediyor.

EXYNOS İŞLEMCİLİ GALAXY S23 FE MODELLERİ GÜNCELLEMEYE ULAŞTI

Çoğu bölgede mevcut olan Exynos işlemcili Galaxy S23 FE, bu güncellemeyi alan ilk model oldu. Yeni özelliklere ve iyileştirmelere erişim konusunda hiçbir kullanıcının geride kalmamasını sağlayacak Snapdragon yonga seti versiyonunun da kısa süre içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung'dan Galaxy S23 FE kullanıcılarına Android 14 sürprizi

One UI 6.0 önemli görsel değişikliklerden hızlı ayarlar paneline, kilit ekranına ve bildirim paneline kadar bir dizi yeni özellik sunuyor. En dikkat çekici özellikerden biri ise cihazınızdaki video düzenleme deneyimini yükseltmeyi vaat eden Studio adlı yeni video düzenleme yazılımı olarak görülüyor.

Buna ek olarak, cihazın güvenliğini artırmak için benzersiz bir otomatik kilitleme modu ve diğer bazı küçük ama önemli iyileştirmeler de sunuldu.

GÜNCELLEME NASIL İNDİRİLİR?

Galaxy S23 FE için One UI 6.0 güncellemesi aşamalı olarak kullanıma sunuluyor ve önümüzdeki haftalarda tüm ülkelerde yayınlanması bekleniyor. Kullanıcılar, Ayarlar >Yazılım güncelleme bölümüne gidip İndir ve yükle seçeneğini belirleyerek güncellemeyi kontrol edebilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...