Samsung'dan Galaxy S23 kullanıcıları için beklenen güncelleme!

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
- Güncelleme:
Samsung'dan Galaxy S23 kullanıcıları için beklenen güncelleme!

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi Galaxy S23 akıllı telefon serisi için beklenen yazılım güncellemesini nihayet piyasaya sürdü.

Samsung, belirli pazarlarda Galaxy S23 akıllı telefon ailesi için Android 14 tabanlı ikinci bir güncellemeyi yayınlamaya başladı. Şirketin atmış olduğu bu hamle, One UI 6.0 kullanıcı arayüzüne yapılan son güncellemenin ardından geliyor. Bununla birlikte sistem güvenliği gibi kritik konulara odaklanıyor.

KASIM 2023 GÜVENLİK DÜZETLME EKİ ÇIKTI

Bu son güncelleme, kullanıcılara olası güvenlik açıklarına karşı ek bir koruma katmanı sağlayan en son Kasım 2023 güvenlik düzeltme ekini içeriyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde Kasım güvenlik yamasının eşlik ettiği One UI 6.0 güncellemesinin ilk sürümünün ardından diğer pazarlar da Ekim yaması ile bir önceki sürümü aldı.

Firmware sürüm numarası S91*BXXS3BWK5 ile işaretlenen yeni sürüm, esas olarak Avrupa ve Asya'da dağıtılıyor. Bu pazarlarda daha önce Ekim yamasını alan kullanıcılar artık en son güncellemeye erişebilir. Ancak cihazın en son güvenlik güncellemesini almış olan ABD sürümleri bu yeni sürümden etkilenmeyecek.

Samsung'dan Galaxy S23 kullanıcıları için beklenen güncelleme!

Galaxy S23 akıllı telefonlarında halihazırda Android 14 işletim sistemi bulunan kullanıcılar, önümüzdeki günlerde yeni yapıyı bekleyebilir. OTA (kablosuz) güncellemesi yaklaşık 338 MB boyutunda ve değişiklik günlüğünde vurgulandığı gibi öncelikle güvenlik düzeltmelerine odaklanıyor.

Kasım ayı güvenlik yaması, işletim sisteminin önceki sürümünde bulunan yaklaşık 65 güvenlik açığının giderilmesiyle öne çıkıyor. Güvenlik etkileri göz önüne alındığında, kullanıcıların bu güncelleştirmeyi yüklemeleri önemle tavsiye ediliyor.

Merakla beklenen yeni güncellemeyi kontrol etmek için kullanıcılar Ayarlar >YazılımGüncelleme'ye gidip İndir ve Yükle seçeneğini işaretleyip güncellemeye ulaşabilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...