F-16'lar 'Türk uçağı' oldu! İsmail Demir duyurdu: ÖZGÜR Projesinde ilk teslimatlar yapıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri

ÖZGÜR Projesi kapsamında modernize edilen ilk F-16 Blok 30 savaş uçağı, Türk Hava Kuvvetleri’ne teslim edildi. F-16 ÖZGÜR’e milli mühimmatlar entegre edilebilecek. Gelişmeyi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, paylaştığı video ile duyurdu.

Altın çağını yaşayan Türk savunma sanayiinin en kritik projelerinden biri olan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücüne güç katacak ÖZGÜR Projesi ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Projede ilk teslimatlar gerçekleştirildi.

TESLİMATLAR DEVAM EDECEK

Modernize edilen ilk F-16 Blok 30 ÖZGÜR Uçağı, Türk Hava Kuvvetleri’ne teslim edildi. Teslimatların, artan bir tempoda devam etmesi bekleniyor.

İSMAİL DEMİR DUYURDU

Önemli gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, teslim edilen uçaklarla ilgili bir video da paylaştı.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NA ARMAĞAN OLSUN"

Demir, paylaşımına "Savunma sanayiimizin yerli ve milli sistemlerle ÖZGÜR’leştirdiği ilk F-16’larımızı teslim ettik. Bundan sonra F-16’larımız çok daha ileri kabiliyetlere sahip, modernize olmuş şekilde Hava Kuvvetlerimizin hizmetine devam edecek. Türkiye Yüzyılı’na armağan olsun!" notunu düştü. 

F-16'lar 'Türk uçağı' oldu! İsmail Demir duyurdu: ÖZGÜR Projesinde ilk teslimatlar yapıldı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...