Harry Potter hayranlarına müjde! Hogwarts Legacy'den ilk video geldi

Düzenleyen:
Harry Potter hayranlarına müjde! Hogwarts Legacy'den ilk video geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Harry Potter hayranları başta olmak üzere pek çok oyun tutkunun merakla beklediği Hogwarts Legacy'in ilk oynanış videosu yayınlandı. Hogwarts Legacy'de her oyuncu kendi büyücülük hikayesini gerçekleştirecek.

Japonya merkezli elektronik ve teknoloji devi Sony, oyun dünyasının da önde gelen isimlerinden. Sony'nin PlayStation YouTube hesabı üzerinden yayınladığı yeni bir video, Hogwarts Legacy'nin nasıl oynanacağını gösteriyor. Oyunun geliştiricisi ise Avalanche Software.

Hogwarts Legacy, 1800'lerin sonlarında, Harry Potter'ın okula kaydolmasından yaklaşık 100 yıl önce geçiyor. Oyuncular, büyü yapmayı öğrenecek, süpürgeyle uçabilecek ve çeşitli fantastik canavarlarla karşılaşacak. Bunun yanı sıra, diğer Harry Potter oyunlarının aksine Hogwarts Legacy'deki karakterler özelleştirilebilecek. Bu arada, oyuncular Hogsmeade kasabasını da görebilecek. Keşfedileceke çok fazla toprak ve bölge oyuncuları bekliyor. 

Sony tarafından gelen açıklamaya göre, Hogwarts Legacy, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series konsolu kullanıcılarına 2022'nin sonunda sunulacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...