iPhone 13 kopyası akıllı telefon 10 kat daha ucuz fiyatla satışa sunuldu

Düzenleyen: / Kaynak: GizmoChina
iPhone 13 kopyası akıllı telefon 10 kat daha ucuz fiyatla satışa sunuldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / GizmoChina

Çinli akıllı telefon üreticisi LeTV, 'LeTV Y1 Pro' isimli yeni bir akıllı telefon modelini piyasaya sürdü. Yepyeni LeTV Y1 Pro ile ilgili en ilginç şey ise tasarımı. Çünkü LeTV'nin bu telefonuna bir kez bakmak, LeTV'nin iPhone 13 tasarım dilini bariz bir şekilde kopyaladığını anlamak için yeterli.

Telefon üreticisi LeTV, Çin iç pazarında yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürdü. Uygun fiyatlı olarak tanımlanan Y1 Pro isimli akıllı telefon modelinin tasarımı, teknoloji devi Apple'ın iPhone 13 akıllı telefon serisinin neredeyse aynısı. 

LeTV Y1 Pro, düz bir arka panele sahip ancak köşeleri yuvarlatılmış. iPhone 13'e benzerliği bununla da sınırlı değil, kamera modülü ve görüntü sensörünün cihaz üzerindeki konumu da neredeyse aynı.

Ön tarafta, metalik bir çerçeveyle çevrelenmiş çentikli bir ekran bulunuyor. Bu da iPhone 13'ün özellikleri arasında. Çinli marka, akıllı telefonu bir bütçe amiral gemisi modeli olarak pazarlıyor ve uygun maliyetli bir fiyat etiketi ile birinci sınıf bir yapı kalitesi sunuyor.

75 DOLARA IPHONE 13 KOPYASI

1560 x 720 piksel çözünürlüğe sahip 6,5 inç LCD panelli ekranıyla dikkat çeken Y1 Pro'nun kaputunun altında ise 4G özellikli bir yonga seti olan UNISOC Tiger T310 SoC bulunuyor. Bu işlemci, 4 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolamayla destekleniyor. 4.000 mAh pil gücüne sahip cihaz standart 10W şarjı ve bir USB Type C şarj bağlantı noktası çalıştırıyor.

iPhone 13 kopyası akıllı telefon 10 kat daha ucuz fiyatla satışa sunuldu

Diğer özellikler arasında çift SIM, 4G desteği ve yerleşik parmak izi tarayıcısı yok ancak Android 11 ile yüz tanıma kilidi bulunuyor. 208 gram ağırlığında ve 164.3 x 77.7 x 9.5 mm boyutlarında. Ön kamerası 5MP iken ikili arka kamera kurulumunda 8 MP sensör bulunuyor. 

Bu yeni akıllı telefon modelinin farklı depolama versiyonalarıyla satışa sunulduğunu belirtelim. 4GB RAM + 32GB depolamaya sahip versiyonu 75 dolar; 4GB RAM + 128GB depolamaya sahip olanı 105 dolar ve 4GB RAM + 256GB depolama versiyonu ise 135 dolardan satılıyor. Mavi, beyaz ve siyah olmak üzere birden fazla renk seçeneğiyle satışa çıkıyor. LeTV Y1 Pro için ön siparişler açıldı. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GizmoChina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...