iPhone 15 gelmeden: iPhone 16 Pro teknik özellikleri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
iPhone 15 gelmeden: iPhone 16 Pro teknik özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, gelecek ay iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni modeller gelmeden önce birçok teknik özellik belli olmaya başladı. Fakat bugün yayınlanan haberde henüz iPhone 15 serisi tanıtılmadan iPhone 16 Pro'nun bazı özellikleri ortaya çıktı.

iPhone 15 serisi pazara çıkmadan gelecek sene tanıtılması beklenen iPhone 16 serisiyle ilgili ön bilgiler gelmeye başladı. Apple Insider tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 16 Pro modelinde özellikle kamera konusunda önemli yükseltmeler olacak.

IPHONE 16 PRO, ÜÇ BÜYÜK KAMERAYA SAHİP OLACAK

Apple Insider tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 16 Pro modelinde 48 Megapiksel Ultra Geniş Açılı kamera yer alacak. Apple'ın pazara sunduğu son telefon olan iPhone 14 Pro Max modelinde sadece ana kamera 48 Megapiksel'di. iPhone 14 Pro Max'in Ultra Geniş ve Telefoto kamerası ise 12 Megapiksel olarak kalmıştı.

iPhone 15 serisiyle ilgili net bilgiler ise henüz mevcut değil. Fakat iPhone 15 serisinde kamera yönünde herhangi bir yükseltme olmaması halinde iPhone 16 Pro modelinde direkt olarak 12 Megapiksel'den 48 Megapiksel'e geçiş büyük bir iddia olarak görünüyor.

iPhone 16 Pro modelinde kamera dışında başka alanlarda da yükseltme olacak. Yine kaynak tarafından belirtilene göre gelecek sene çıkacak modelde Wi-Fi 7 desteği olacak.

Wi-Fi 7, Wi-Fi 6 standartlarından yaklaşık dört kat daha fazla hız sağlayacak. Gelecek sene çıkacak modellerle ilgili daha fazla bilgi söz konusu değil. iPhone 15 serisinin tanıtılmasından sonra zaman içinde belli olmaya başlayacaktır.

(Kaynak: Apple Insider)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...