iPhone'da gizemli hata! Her sabah aynı saatte çalıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Insider
- Güncelleme:
iPhone'da gizemli hata! Her sabah aynı saatte çalıyor

Teknoloji Haberleri  / Insider

İngiltere'de bir kadın, iPhone model telefonunun alarm kurmamasına rağmen her sabah aynı saatte çaldığını söyledi. iPhone'daki gizemli sorunun kaynağı çözülemedi. Genç kadının sorunu gösterdiği videosu viral oldu.

Angele Sofia, sosyal medya ağı TikTok'ta yayınladığı videolarda, iPhone'unun her sabah alarm kurmamasına karşın 09.25'te çaldığını ileri sürdü. Bu olağandışı aksaklık Apple çalışanlarını bile şaşkına çevirdi. Angele Sofia, "Her sabah sabah 9'u 25 geçe mutlaka çalan bir alarmım var ve aslında o saate ayarlanmış bir alarmım yok." diyor.

Kadın, sorunun 4-5 yıl önce birdenbire başladığını, hatta muhtemelen hiç o saate alarm kurmadığını söylüyor. 

Daha da tuhaf olanı ise alarm sadece telefonu sessizde olmadığında çalıyor. Ayrıca normaldeki işlevin aksine, "durdur" veya "ertele" tuşlarına basana kadar çalmak yerine yalnızca bir defa çalıyor ve sonra susuyor.

YENİ IPHONE'DA DA "HAYALET ALARM" ÇALMAYA DEVAM ETTİ 

Yeni bir iPhone satın almak da sorunu çözmedi. Kadın aynı sorunun yeni telefonlarında da devam ettiğini bildiriyor.

iPhone'da gizemli hata! Her sabah aynı saatte çalıyor

Angele Sofia, "Hiçbir Apple çalışanı bunu çözemez." diye iddialı bir çıkış yaptı. 

İnternette viral olan bu söz konusu sorunu anlattığı videolarından birine, bir kullanıcı şu şekilde öneride bulundu: "9.25'e bir alarm daha kurmayı deneyin, hemen ardından kapatıp silin."

Başka bir kullanıcı ise, "Ben bunu çözdüm. Sağlık uygulaması > özet sekmesi > uyku > tam program ve seçenekler > tüm programı düzenle > aşağı kaydır > programı sil'e gidin." diyerek tavsiyede bulundu. 

Başka bir kullanıcı da şunu yazdı: "Bu sizin uyku programınız. Ekranınızın üst kısmında 'uyku | uyan' adı veriliyor. Alarmınızın adı da 'alarm yok' olmalı." 

Tüm seçenekleri denedikten sonra Sofia, çözümlerin hiçbirinin gerçekten işe yaramadığını iddia etti. Kullanıcı, iPhone'unun fabrika ayarlarına sıfırlama önerilerine ise olumsuz cevap veriyor ve telefonundaki her şeyin sıfırlanmasını istemediğini belirtiyor. 

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...