Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in kullandığı telefon ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
- Güncelleme:
Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in kullandığı telefon ortaya çıktı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Meta Connect 2023 etkinliğinde şirketin CEO'su Mark Zuckerberg'in kullandığı akıllı telefon ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Connect 2023 etkinliği ile hayranlarının karşısına çıkan Meta, organizasyonda karma gerçeklik ile ilgili bir dizi yeni ürün ve hizmetini duyurdu. Fakat sunum sırasında dikkatli gözlerden kaçmayan bir detay yer alıyordu. Meta CEO'su ve kurucusu Mark Zuckerberg'in aktif olarak kullandığı akıllı telefon ortaya çıktı.

ZUCKERBERG, SAMSUNG'UN AMİRAL GEMİSİ TELEFONUNU TERCİH EDİYOR

Etkinlikte ürünlerin tanıtımı sırasında Mark Zuckerberg'in iki farklı Samsung Galaxy S23 Ultra kullandığı görüldü. bunlardan birini ekranı iletmek için USB Type-C ile bağlayan Zuckerberg, diğerini ise yalnızca bir referans cihazı olarak kullandı. Cihazların renkleri ise krem ve siyah olarak dikkat topladı.

Mark Zuckerberg daha önce Android ve iPhone akıllı telefonlarını aynı anda kullanma alışkanlığına sahip olduğunu dile getirmişti. Bu sayede her iki ekosistemi de daha yakından takip edebildiğini ifade etti. Dolayısıyla videoda görülen Galaxy S23 Ultra, üst seviye Android telefonlar arasında akıllara gelen ilk seçeneklerden bir tanesi olduğu için pek çok kişi açısından bir sürpriz olmadı.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in kullandığı telefon ortaya çıktı!

Şubat ayında piyasaya çıkan Samsung Galaxy S23 Ultra, Android işletim sisteminde en yüksek performans vaat eden cihazlardan biri olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 6,8 inç Dinamik AMOLED 2X ekrana sahip olan modelde 120 Hz yenileme hızı, 1.750 nit maksimum parlaklık oranı, 1440 x 3088 piksel çözünürlük kalitesi ve Corning Gorilla Glass Victus 2 teknolojisine yer veriliyor.

Qualcomm imzalı Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm) çipinden güç alan cihaz, Android 13 tabanlı One UI 5.1 işletim sistemini çalıştırıyor. 200 MP ana kameraya ek olarak telefonda 10 MP periskop lens, 10 MP telefoto lens ve 12 MP ultra geniş açılı lens taşınıyor. Ön kısımdaysa 12 MP selfie kamerası sunuluyor. 5.000 mAh pil kapasitesine sahip telefon, 45 watt hızlı şarj desteğiyle 30 dakikada yüzde 65 doluma erişiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...