Navigasyon kapı ziline kadar götürecek

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Navigasyon kapı ziline kadar götürecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / HABER MERKEZİ

Hayatımızın ayrılmaz parçası olana navigasyon hizmetleri hızlı gelişiyor. Bu alandaki çalışmalar son yıllarda hızlanırken, artık kapı ziline kadar adres tespiti yapılabilecek.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - GPS teknolojilerindeki gelişmelerle birlikte uydulardan konum belirleme ile 10-15 metreye kadar yaklaşık konum belirlenir hâle geldiğini dile getiren Başarsoft Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, yakın bir gelecekte ise kendisinin isim babalığını yaptığı Human Positioning System ile konum belirleme hassasiyetinin 10-15 santimetreye kadar belirlenebilir hâle geleceğini bildirdi. Küçükpehlivan, ülkemizde insan hatası kazaları azaltmak amacına yönelik olarak da, 2024 yılından itibaren vitrine çıkacak dünyaca ünlü markalara ait birçok model aracın uyarı sisteminin, Başarsoft harita altyapısını kullanacağını söyledi. 200 farklı sektöre hizmet veren Başarsoft, Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinin konum datalarını da yüzde 100 oranında tamamlamış durumda. Günümüzde her 100 kargonun 95’inin tesliminde Başarsoft harita altyapısı kullanılırken; yakın zamanda imzalanan anlaşmalar ile artık PTT ve global pazarın en büyük lojistik firması da kargo teslimlerini Başarsoft ile gerçekleştirecek. Ayrıca kargo tesliminde yeni bir süreç başlatan Başarsoft, müşterinin talebine göre kargo tesliminin istenen gün ve saat dilimleri arasında yapılmasına da sağlayacak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...