OnePlus katlanabilir telefondan sonra hoparlör pazarına giriyor

Düzenleyen: / Kaynak: OnePlus (Instagram)
- Güncelleme:
OnePlus katlanabilir telefondan sonra hoparlör pazarına giriyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / OnePlus (Instagram)

Kısa süre önce OnePlus Open ile katlanabilir telefon segmentine giriş yapan OnePlus, şimdi ise hoparlör pazarına girmeye hazırlanıyor.

Üretmiş olduğu akıllı telefonları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran OnePlus, kısa süre önce OnePlus Open cihazıyla katlanabilir telefon pazarına giriş yapmıştı. Şimdi ise şirket başka bir pazar segmentine giriş yapmaya hazırlanıyor.

Çinli markanın resmi Instagram hesabından yayınlanan bir teaserda, şirketin hoparlör pazarına girmeyi planladığı anlaşılıyor. OnePlus'ın gerçekleştirmeyi planladığı bu hamle akıllı telefon, kulaklık ve tablet pazarlarında zaten öne çıkan markanın ürün portföyünün daha da genişletilmesini temsil ediyor.

ONEPLUS'IN HOPARLÖR CİHAZINDAN NELER BEKLENİYOR?

Şu anda ne yazık ki OnePlus'ın hoparlörünün özellikleri ya da tasarımına ilişkin spesifik detaylar hala belirsizliğini korumaya devam ediyor. Fakat şirketin Instagram'da yayınladığı teaser görüntüsü dikkatleri üzerine çekerek büyük bir lansman vaat ediyor. Bunun üzerine hayranların beklentisi ve merakı oldukça yükselirken, yalnızca ürünün resmi olarak piyasaya sürülmesi beklentileri doğrulayacak gibi görünüyor.

OnePlus katlanabilir telefondan sonra hoparlör pazarına giriyor

Şirket, yayınlamış olduğu teaser görüntüsünde hoparlörlerinin, müziğin olağanüstü duygularını teknolojinin gücüyle birleştireceğini söyleyerek umut veren bir duyuru gerçekleştirdi. Mevcut endüstri standartları düşünüldüğü zaman hoparlörlerin Bluetooth bağlantısını destekleyeceği neredeyse kesin olarak görünüyor. Fakat ürünün, rakiplerinden nasıl ayrılacağı ve hangi noktalarda öne çıkacağı maalesef bilinmiyor.

APPLE HOMEPOD'A RAKİP OLACAK

iPhone modelleriyle akıllı telefon pazarına, iPad serisiyle tablet segmentine, AirPods cihazlarıyla kablosuz kulaklık alanına yön veren Apple, HomePod cihazlarıyla da hoparlör pazarında öne çıkan isimlerden biri olarak biliniyor.

OnePlus'ın başta Apple olmak üzere diğer rakiplerine karşı iddialı bir ürünle gelmesi bekleniyor. Fakat şimdilik cihazın çıkış tarihi gizemini koruyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: OnePlus (Instagram)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...