Performans testinde! Galaxy A25 5G teknik özellikleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Gizchina
- Güncelleme:
Performans testinde! Galaxy A25 5G teknik özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizchina

Samsung, Galaxy A25 5G modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Akıllı telefon, tanıtım tarihi yaklaşırken performans testinde ortaya çıktı. Peki, Galaxy S25 5G teknik özellikleri neler? Galaxy A25 5G performans tesi sonuçları nasıl? İşte cevabı.

Samsung, haziran ayından beri Galaxy A25 5G modeli üzerinde çalışıyor. Akıllı telefonun tanıtım tarihi yaklaşırken Geekbench performans testine ortaya çıktı. Performans testi sayesinde Samsung Galaxy A25 5G modelinin kilit teknik özellikler belli oldu.

SAMSUNG GALAXY A25 5G ORTA SINIFI CANLANDIRACAK

Gizchina tarafından bugün yayınlanan habere göre Samsung Galaxy A25 5G, gücünü 5 nanometre üretim sürecinden geçen Exynos 1280 işlemcisinden alacak. İşlemci; iki adet 2.4 GHz hızında Cortex-A78 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. İşlemci, grafik ihtiyacını da Mali-G68 ile sağlıyor.

Geekbench'in tek çekirdekli testinden 973, çok çekirdekli testinde de 2106 puan alan Galaxy A35 5G, 6.44 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak.

Akıllı telefonun arka panelinde de 50 Megapiksel ana, 5 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel de makro kamera yer alacak. 25W hızlı şarj ile desteklenecek Samsung Galaxy A25 5G, 5.000 mAh da bataryaya sahip olacak. Yazılım tarafından da Android 14 işletim sistemiyle kutudan çıkması bekleniyor.

Öte yandan Samsung Galaxy A25 5G modelinin ne zaman tanıtılacağı ve fiyat etiketinin ne kadar olacağı henüz belli değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizchina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...