En iyi Android olacak: Galaxy S24 Ultra teknik özellikleri ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: GSMArena
- Güncelleme:
En iyi Android olacak: Galaxy S24 Ultra teknik özellikleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / GSMArena

Samsung, gelecek senenin başlarında Galaxy S24 serisini tanıtacak. Android tarafında en güçlü olarak gösterilen serinin modellerinden Galaxy S24 Ultra için detaylar belli olmaya başladı. Peki, Galaxy S24 Ultra teknik özellikleri neler? İşte cevabı.

Samsung, gelecek yılın başlarında Galaxy S24 serisini tanıtacak. Yeni seride; Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Pro modelleri yer alacak. Serinin amiral gemisi modeli olacak Galaxy S24 Ultra için birçok beklenti var. GSMArena tarafından bugün paylaşılan haberde Galaxy S24 Ultra modelinin muhtemel teknik özellikleri paylaşıldı.

GALAXY S24 ULTRA MUHTEMEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

GSMArena tarafından bugün paylaşılan habere göre Galaxy S24 Ultra, gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinin güçlendirilmiş versiyonundan alacak. Akıllı telefon; 6.8 inç büyüklüğünde, 2.200 nit parlaklığa ulaşabilen LTPO AMOLED ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun öne çıkan özelliklerinden biri, ekranının yüksek parlaklık sağlaması olacak.

Arka panelde ise 200 Megapiksel ana, 50 Megapiksel 3x telefoto, 12 Megapiksel ultra geniş açılı ve 10 Megapiksel de periskop kamera yer alacak. Ön tarafta da 12 Megapiksel bir özçekim kamerası bulunacak.

Samsung Galaxy S24 Ultra, 45W şarjla desteklenen 5.000 mAh bataryaya sahip olacak. Akıllı telefonun malzemesinde de titanyum kullanılacak. Titanyum, düşmelere ve darbelere karşı telefonun dayanıkllılığını artıracak.

Akıllı telefonun şimdilik sadece kilit teknik özellikleri biliniyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken cihazla ilgili daha fazla detay belli olacaktır. Öte yandan tanıtımının da 2024 yılının şubat ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Firma, Galaxy S23 serisini de 1 Şubat'ta tanıtmıştı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...