Samsung Galaxy S24 serisi için özel işlemci iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: Sammobile
- Güncelleme:
Samsung Galaxy S24 serisi için özel işlemci iddiası

TEKNOLOJİ Haberleri  / Sammobile

Samsung, 2024 yılın başlarında Galaxy S24 serisini pazara sunacak. Amiral gemisi seviyesinde bulunacak modellerin güçlü teknik özelliklere gelmesi bekleniyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre serideki Galaxy S24 Plus modeli özel bir işlemciye sahip olacak.

Samsung 2024 yılının ilk aylarında Samsung Galaxy S24 serisini tanıtacak. Yeni seride; Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Pro modelleri bekleniyor. Güçlü donanıma sahip olacak akıllı telefon serisi, gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alacak. Fakat bugün Galaxy S24 serisi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sammobile tarafından bugün paylaşılan habere göre Galaxy S24 modelleri, güçlendirilmiş bir Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisine sahip olacak.

GALAXY S24 PLUS GÜÇLENDİRİLMİŞ İŞLEMCİYE SAHİP OLACAK

Sammobile tarafından belirtilene göre Galaxy S24 serisi modeli özel ve güçlendirilmiş bir Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisine sahip olacak. Kaynak tarafından belirtilene göre söz konusu özel ve güçlendirilmiş işlemci, 2+2+3+1 çekirdek dizilimine sahip olacak. Klasik Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinde ise 2+5+1 çekirdek dizilimi olacak.

Galaxy S24 serisiyle ilgili ortaya çıkan tüm bu ön bilgiler sayesinde ilerleyen dönemde de Qualcomm ve Samsung ortaklığının devam edeceği öngörülüyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Samsung Galaxy S24 serisi için Exynos iddiaları da gündeme geldi. Samsung, Galaxy S24 serisindeki modelleri bazı pazarlara Exynos işlemcisiyle çıkarabilir. Firma daha önceki yıllarda da Galaxy serisini bazı pazarlara Exynos bazı pazarlara da Qualcomm'un işlemcisiyle sunmuştu. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...