Galaxy S24 Ultra, ekran parlaklığıyla ışık saçacak

Düzenleyen: / Kaynak: Android Authority
- Güncelleme:
Galaxy S24 Ultra, ekran parlaklığıyla ışık saçacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Authority

Samsung, 2024 yılının başlarında Galaxy S24 serisini tanıtacak. Yeni seride Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra modellerini tanıtacak. Modellerin üçünün de güçlü teknik özelliklere sahip olması bekleniyor. Fakat bugün ortaya çıkan habere göre Galaxy S24 Ultra, diğerlerine farkla adeta ışık saçacak.

Samsung, gelecek senenin başlarında Galaxy S24 serisini tanıtacak. Seride; Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra modelleri yer alacak. En güçlü özelliklere sahip Galaxy S24 Ultra donanım ve tasarım açısından diğerlerinden büyük oranda ayrılacak. Tasarımda gözle görülür değişiklik yapılacak ve ekran parlaklığıyla adeta ışık saçacak.

GALAXY S24 ULTRA, DÜZ EKRAN TASARIMIYLA GELECEK

Android Authority tarafından bugün yayınlanan habere göre Samsung, Galaxy S24 Ultra tasarımında gözle görülür değişiklik yapacak. Firma, serinin üst modelinde kavisli ekran yerine düz ekran tasarımını tercih edecek.

Samsung, Galaxy S24 Ultra modelinde düz ekran kullanması halinde ilk kez amiral gemisi modelinde kavisli ekrandan vazgeçmiş olacak. Firma, ilk olarak 2014 yılında kavisli ekran tasarımını benimsedi ve zamandan beri kullanmaya devam ediyor.

Galaxy S24 Ultra, ekran parlaklığıyla ışık saçacak

Tasarım olarak serideki diğer iki modelden ayrılan Galaxy S24 Ultra ekranı; 6.8 inç büyüklüğünde, 3120x1440 piksel çözünürlüğünde olacak. Model için öne çıkan bir diğer özellik ise ekran parlaklığı oldu. Galaxy S24 Ultra, 2500 nite kadar parlaklık sağlayacak.

Galaxy S24 Ultra, 2500 nit ekran parlaklığı ile Oppo Find X6 Pro modelinin ekran parlaklığıyla eşleşmiş olacak. Öte yandan Galaxy S24 serisinin tanıtım tarihi henüz belli değil. Model fiyatlarının ne kadar olacağı da bilinmiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Authority
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...