Uygun fiyatlı amiral gemisi: Samsung Galaxy S23 FE tasarımı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sammobile
- Güncelleme:
Uygun fiyatlı amiral gemisi: Samsung Galaxy S23 FE tasarımı ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Sammobile

Samsung, geçen yıl şubat ayında Galaxy S23 serisini tanıttı. Telefon modelleri, tanıtıldığından beri android tarafından en iyiler arasında gösterildi. Firma şimdi de aynı serinin uygun fiyatlı modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Peki, Samsung Galaxy S23 FE ne zaman tanıtılacak? Samsung Galaxy S23 FE özellikleri neler? Samsung Galaxy S23 FE tasarımı nasıl olacak? İşte cevabı.

Samsung, eylül ayının sonunda "uygun fiyatlı amiral gemisi" olarak belirtilen "Galaxy S23 FE" modelini tanıtacak. Akıllı telefonun hem güçlü teknik özelliklere sahip olması hem de uygun fiyatlı olması bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken Samsung Galaxy S23 FE'nin teknik özellikleri ve tasarımı belli olmaya başladı.

SAMSUNG GALAXY S23 FE İÇİN YÜKSEK SATIŞ HEDEFİ

Samsung Galaxy S23 FE, pazar yerine göre değişkenlik gösteren iki farklı işlemciye sahip olacak. Akıllı telefon, ABD pazarında 4 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak. İşlemci; bir adet 3.0 GHz hızında Cortex-X2, üç adet 2.5 GHz hızında Cortex-A710 ve dört adet 1.8 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

Uygun fiyatlı amiral gemisi: Samsung Galaxy S23 FE tasarımı ortaya çıktı 

Samsung Galaxy S23 FE, ABD dışındaki diğer pazarlarda da Exynos 2200 işlemciye sahip olacak. İşlemci; bir adet 2.8 GHz hızında Cortex-X, üç adet 2.5 GHz hızında Cortex-A710 ve dört adet 1.7 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

Akıllı telefon, 6.3 inç büyüklüğünde de 2340x1080 piksel çözünürlükte ekrana sahip olacak. 8 GB RAM ile desteklenecek Galaxy S23 FE, 256 GB da bataryayla gelecek.

Hindistan'da tanıtımı yapılacak telefonun ekranında delik tasarımlı ön kamera yer alacak. Arka panelde ise alt alta sıralanmış biçimde üçlü arka kamera yer alacak. Fiyat etiketinin ise 663 dolar (17 bin 793 Türk Lirası) olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...