Play Store'dan yeni özellik: Uygulamalar için ön izleme sağlayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Play Store'dan yeni özellik: Uygulamalar için ön izleme sağlayacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Google Play Store içinde birçok farklı uygulama barındırıyor. Fakat mağazadaki uygulamalar, cihaza göre değişiklik gösteriyor. Google da kullanıcılara uygulamaların farklı varyantlarını göstermek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Phandroid tarafından bugün yayınlanan habere göre Google Play Store, küçük ama kullanıcılara yardımcı olacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Yeni özellik, kullanıcılara uygulamaların farklı cihazlarda nasıl değiştiğini gösterecek.

GOOGLE PLAY STORE, UYGULAMALAR İÇİN ÖN İZLEME SAĞLAYACAK

@AssembleDebug adlı Twitter kullanıcısının hesabından yaptığı paylaşımda Google Play Store'un artık herhangi bir uygulamanın indirilmesi halinde nasıl göründüğünü gösterecek. Çünkü bir oyunun ya da sosyal medya platformunun uygulamasının akıllı telefon, tablet, akıllı saat ve hatta TV'ler için bile farklı varyantları geliştiriliyor.

https://twitter.com/AssembleDebug/status/1681885753750732800

Kullanıcılar ise indirmeden önce uygulamanın cihazda nasıl durduğunu görmek istiyor. Çünkü uygulamayı da ona göre indiriyor ya da indirmiyor. Google, Play Store'un yeni güncellemesiyle bu sorunu çözecek.

Google söz konusu özelliği ek olarak uygulamaların indirilmesini teşvik etmek için de getirdi. Google, kullanıcıların bu özellik sayesinde uygulamaları görerek daha fazla indireceğini düşünüyor. Çünkü bir anlamda uygulamaların tanıtımı da yapılmış olacak. Fakat yeniliğin Play Store'a ne zaman geleceği belli değil.

Öte yandan bu özellik, uzun süredir App Store üzerinde bulunuyor. Apple müşterileri, herhangi bir uygulamayı indirmeden önce telefon ya da tablette nasıl durduğunu App Store üzerinden görebiliyor.

(Kaynak: Phandroid)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...