RedMagic 9 Pro olağanüstü bir hızlı şarj performansıyla geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Digital Chat Station
- Güncelleme:
RedMagic 9 Pro olağanüstü bir hızlı şarj performansıyla geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Digital Chat Station

RedMagic 9 Pro çok yakında piyasaya çıkacak. Heyecanla beklenen telefonun olağanüstü hızlı şarj performansı ortaya çıktı.

Nubia'nın yeni performans canavarı oyun telefonu için geri sayım başladı. Merakla beklenen Nubia RedMagic9 Pro modeli 23 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak.

Sektörde gerçek bir oyun değiştirici olarak karşımıza çıkan bu cihaz, etkileyici 165W hızlı şarj desteği ve güçlü Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti gibi amiral gemisi teknik özellikleri de beraberinde getiriyor.

REDMAGİC 9 PRO 165 WATT HIZLI ŞARJ GETİRİYOR

RedMagic 9 Pro'nun en etkileyici özelliklerinden biri de cihazın yalnızca 16 dakikada tam şarj olmasını sağlayan yeni Magic Flash Fast Charging teknolojisi oluyor. Bu ultra hızlı şarj sırasında cihazın stabilitesini ve güvenliğini sağlamak için RedMagic ekibi, paralel bağlı üç elemanlı bir şarj pompası kullanarak şarjı cihaza eşit olarak dağıtan bir sistem olan şarj ayırma teknolojisinden yararlanıyor.

RedMagic 8 Pro'da başarıyla test edilen bu yenilikçi yaklaşım, kullanıcılara bir sonraki RedMagic oyun telefonunda güçlü ve güvenli 165 Watt hızlı şarj vaat ediyor. Böylelikle kullanıcıların yalnızca dakikalar içinde tam şarj doldurabileceği anlaşılıyor.

RedMagic 9 Pro olağanüstü bir hızlı şarj performansıyla geliyor

GENİŞ PİL KAPASİTESİ SUNULACAK

Etkileyici şarj özelliklerine ek olarak RedMagic 9 Pro, yalnızca 8,9 mm boyutunda ince bir kasaya yerleştirilmiş 6.500 mAh pil sunacak. Resmi olarak şirket, 2 gün 2 geceden fazla tam pil ömrü vaat ediyor. Bu özellik, RedMagic 9 Pro'yu yüksek pil ömrüne ihtiyaç duyan kullanıcılar için son derece güvenilir bir cihaz haline getiriyor.

Tasarım açısından RedMagic 9 Pro, özel cam arka kapağıyla dikkat çekiyor. 15 karmaşık aşamanın sonucu olan bu tasarım, arka gövdenin camını fotoğraf bölmesiyle mükemmel bir şekilde bütünleştirerek cihaza zarif ve farklı bir görünüm kazandırıyor.

Akıllı telefonun ön ekranı ise selfie çekimleri için tamamen sürükleyici bir oyun deneyimi sağlayan bir ekran altı kamera ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Digital Chat Station
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...